Anna lahjaksi urheilua kartuttamalla “Kaikille mahdollisuus” -rahastoa

Olit sitten yksityishenkilö tai yrityksen edustaja, voit antaa nuorelle mahdollisuuden harrastaa urheilua Pyrinnön tukisäätiön “Kaikille mahdollisuus” -rahaston kautta.

Tampereen Pyrinnön 120 v. juhlavuoden kunniaksi perustetun rahaston tarkoituksena on tukea vähävaraisten lasten ja nuorten liikunnan harrastusta.

Rahaston avulla autetaan nuoria pääsemään harrastuksen pariin tukemalla esimerkiksi varustehankintoja ja leirityksiä. Rahastosta myönnetään tukea tilapäiseen ja hetkelliseen tarpeeseen ja tukea haetaan jaostojen kautta hakemuksella.

Rahastoa hoitaa tukisäätiön hallituksesta nimetty viiden jäsenen
työryhmä. Yhdyshenkilönä on Saila Asumaniemi; saila.asumaniemi(a)pyrinto.fi.

Lahjoittaa voit ottamalla yhteyttä rahaston yhdyshenkilöön tai täyttämällä rahaston sivuilta löytyvän lomakkeen. “Kaikille mahdollisuus” -rahasto: https://tampereenpyrinto.fi/kaikille-mahdollisuus-rahasto/

Anna lahjaksi urheilua kartuttamalla “Kaikille mahdollisuus” -rahastoa

Olit sitten yksityishenkilö tai yrityksen edustaja, voit antaa nuorelle mahdollisuuden harrastaa urheilua Pyrinnön tukisäätiön “Kaikille mahdollisuus” -rahaston kautta. Tampereen Pyrinnön 120 v. juhlavuoden kunniaksi perustetun rahaston tarkoituksena on tukea vähävaraisten lasten ja nuorten liikunnan harrastusta.

Rahaston avulla autetaan nuoria pääsemään harrastuksen pariin tukemalla esimerkiksi varustehankintoja ja leirityksiä. Rahastosta myönnetään tukea tilapäiseen ja hetkelliseen tarpeeseen ja tukea haetaan jaostojen kautta hakemuksella.

Rahastoa hoitaa tukisäätiön hallituksesta nimetty viiden jäsenen
työryhmä. Yhdyshenkilönä on Saila Asumaniemi; saila.asumaniemi(a)pyrinto.fi.

Lahjoittaa voit ottamalla yhteyttä rahaston yhdyshenkilöön tai täyttämällä rahaston sivuilta löytyvän lomakkeen. “Kaikille mahdollisuus” -rahasto: https://tampereenpyrinto.fi/kaikille-mahdollisuus-rahasto/