Tule Liikkariin – Pyrinnön liikuntakoulussa on vielä tilaa!

Liikuntaleikkikoulu 3-6 vuotiaille ja kouluikäisten liikuntakoulu 7-9 vuotiaille

Tampereen Pyrinnön perinteinen liikkari eli liikuntaleikkikoulu on aloittanut jälleen kevätkautensa! 3-6 vuotiaiden liikkarit kokoontuvat Kissanmaalla kerran viikossa ja lähes kaikkiin ryhmiin otetaan vielä uusia lapsia mukaan.

 Lasten rohkaiseminen, positiivinen ilmapiiri ja yhdessä tekeminen ovat vahvasti mukana liikkarissa.

Liikkaria vetävät koulutetut ja osaavat ohjaajat. Liikuntaleikkikoulussa lapsi oppii esimerkiksi kehonhallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa, kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä.

Liikkarissa on kaksi ryhmää eri ikäisille ja tuntiohjelmat on suunniteltu tukemaan lapsen liikunnallista kehitystä kokonaisvaltaisesti. Lisätietoja löytyy Liikkarin sivuilta: http://tampereenpyrinto.fi/liikkari-2/

 

7-9 vuotiaiden liikuntakoulussa on vielä hyvin tilaa ja mukaan ehtii mainiosti. Ilmoittautumaan pääsee täyttämällä liikkarin sivuilta löytyvän lomakkeen: http://tampereenpyrinto.fi/liikkari-2/ 

Kouluikäisten liikuntakoulu on suunniteltu liikkarin periaatteiden mukaisesti ja yksi tärkeimmistä tavoitteista on positiivinen ja kannustava ilmapiiri joka tukee lapsen itseluottamusta ja innostusta liikkumista kohtaan. Liikuntakoulun kausiohjelman suunnittelussa lasten toiveet ovat keskeisessä roolissa. Liikuntakoulussa päästään tutustumaan eri lajeihin ja kevätkaudella liikutaan myös ulkona.

Kaikki ryhmät kokoontuvat Kissanmaan koululla ja kaksi ensimmäistä kertaa saa tulla mukaan kokeilemaan maksutta. Tervetuloa liikkumaan iloiseen porukkaan!

Meillä tehdään yhdessä ja asenteella.