Hiihdon Hämeen Viesti uudistuu – myös harrastejoukkueet voivat osallistua

Perinteikäs Hämeen Viesti hiihdetään tänä talvena sunnuntaina 17.2. uudistuneessa muodossa: pitkän viestin sijaan kilpaillaan eri sarjoissa kolmen hengen joukkuein ja Hämeen Viestin voitto ratkeaa yhteispistein!

Hämeen Viestiseura -tittelin voittaa seura, joka kerää eniten yhteispisteitä sarjoissa N/M 14, N/M 16 ja Hämeen Viestissä eli miesten ja naisten sarjoissa. Pistelaskenta suoritetaan MC-taulukon mukaan ja jokainen seuran joukkue kartuttaa seuran pistepottia.

Hämeen Viesti -sarjat ovat maakuntaviestejä, jolloin kilpailulisenssi ei ole pakollinen (Hiihtoliiton kilpailusäännöt 2019, kohta 1.3.11.). Seurojen joukkueissa hiihtäjien tulee kuitenkin olla seuran jäseniä, ja seurat vastaavat ilmoittamiensa hiihtäjien vakuutusturvasta.

Hämeen Viesti -sarjat ovat avoimia myös muille kuin seurojen joukkueille eli osallistua voivat kolmen naisten tai kolmen miehen harrastejoukkueet. Harrastejoukkueet ilmoittautuvat sähköpostilla osoitteeseen toimisto@tampereenpyrinto.fi 12.2. mennessä. Harrastejoukkueet ovat mukana samassa lähdössä Hämeen Viestin -joukkueiden kanssa ja harrastesarja onkin hauska tapa päästä testaamaan omaa hiihtovauhtia kilpahiihtäjiin verrattuna! Kilpalatuna käytetään Kaupin Pirunvuoren puolen kilpalatuja hieman helpotettuina.

Seurojen ulkopuolisissa harrastejoukkueissa hiihtäjät huolehtivat itse tarvittavasta vakuutusturvasta kilpailun aikana – hiihtoliiton tarjoama aikuisten SkiPassi vakuutuksineen on hyvä vaihtoehto!

Lisätietoja Kilpailuinfo-sivulta