Lasten harrastustoimintaa kesällä 2019 — ilmoittautuminen on auki!

Monet Pyrinnön jaostot tarjoavat eri ikäisille lapsille harrastustoimintaa kesän aikana, ja ilmoittautumiset kesän

klikkaa kuva suuremmaksi

ryhmiin ovat auenneet. Monen lajin harjoitukset jatkuvat myös kesällä ja osa ryhmistä aloittaa uutta toimintaa kevään aikana. Tarjolla on monipuolista toimintaa viikoittaisista harjoituksista leireihin.

Kesäleiri

Pyrinnön yhteinen kesäleiri järjestetään päiväleirinä Pyynikin ympäristössä 3-6.6.2019. Leiri on suunnattu vuosina 2011-2007 syntyneille lapsille. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://tampereenpyrinto.fi/kesaleiri/

 

 

Koripallo

Koripallo jaosto järjestää kesäleirin 2010-2013 syntyneille lapsille Amurin koululla. Leiri on loistava tapa tutustua uuteen lajiin tai hioa vanhoja taitoja entistäkin paremmiksi. Leiri järjestetään päiväleirinä ma-to 10.-13.6.2019.

Perhekorista järjestetään 1-5 vuotiaille kesäkuun alusta heinäkuun loppuun tiistai-iltaisin. Perhekoris pitää sisällään mm. erilaisten pallopelien pelaamista, juoksemista, hyppäämistä sekä mukavaa yhdessä oloa. Harjoitukset järjestetään Pyynikin palloiluhallin ympäristössä ja niihin osallistutaan yhdessä vanhemman kanssa.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset kesän koristoimintaan: https://tampereenpyrinto.fi/koripallo/lasten-kesakoristoiminta/

 

Pikaluistelu

Pyrinnön pikaluistelujaosto tarjoaa myös lapsille rullaluisteluopetusta Kangasalla. Opetus aloitetaan toukokuussa säiden salliessa ja lisätietoa on luvassa rullaluisteluopetuksen sivuille: https://tampereenpyrinto.fi/pikaluistelu/rullaluisteluopetus/

Tarjolla on myös lainaksi ja kokeiluun luisteluliiton pikarullaluistimia koosta 33 lähtien.

Suunnistus

Lasten suunnistuskoulu oravapolku alkaa 11.4. Kauppi Sports Centerin edestä ja kevätkausi jatkuu aina 19.6 asti. Pääharjoitukset ovat torstaisin klo 18-19:30 Tampereen ympäristössä. Oravapolkukouluun pääsee myös mukaan hyvin myös kesken kauden ja syyskausi jatkuu jälleen 8.8. Oravapolkukoulu on suunnattu 4-13 vuotiaille lapsille, eikä aiempaa suunnistuskokemusta tarvita. Varusteiksi riittävät aluksi ulkoiluvaatteet, lenkkikengät ja juomapullo.

Oravapolulla suunnistetaan neljässä eri ryhmässä. Jokaisella ryhmällä on omat ikäkaudelle sopivat suunnistukselliset ja fyysiset tavoitteet. MeKaKo-ryhmät (Metsä-, Kartta- ja Kompassikoulu) ovat alle 10-vuotiaiden ryhmiä ja Taitokoulu (TK) on 11-13-vuotiaiden ryhmä. Jokaisella ryhmällä on vähintään yksi leiri kesän aikana. Leiri voi olla päiväleiri tai useamman päivän mittainen leiri.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen lasten suunnistustoimintaan Oravapolkukoulun sivuilta: https://tampereenpyrinto.fi/suunnistus/oravapolku/

Yleisurheilu

Pyrinnön monipuoliset kesäurheilukoulut alkavat toukokuun puolivälissä ja ilmoittautuminen on nyt auki. Lamminpään ja Hervannan kentillä kesäurheilukoulut 4-12 vuotiaille jatkuvat juhannusviikolle asti kahdesti viikkossa.

Lisäksi kesäkuussa järjestetään päiväurheilukoulua Pyynikin kentällä kolmena päivänä viikossa 4-10 vuotiaille. Uutuutena järjestetään heinäkuussa kahdesti viikossa 4-12 vuotiaiden urheilukoulua Ratinan stadionilla, jossa on ohjattua ohjelmaa myös lasten vanhemmille!

Elokuussa 4-12 vuotiaiden urheilukoulut järjestetään kahtena iltana viikossa sekä Pyynikin kentällä, että Hervannassa ja syyskuussa alkaa lasten yleisurheilun starttiryhmä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen yleisurheilun kesätoiminnan sivuilta: https://tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu/urheilukoulut/