Järvenpää avasi kautensa Virroilla

Keskiviikko iltana Virroilla nähtiin muutamia pyrintöläisiä kansallisissa kilpailuissa. Jarkko Järvenpää ja Aleksi Niemi juoksivat miesten 3000 metrin kilpailussa ja Daniel Kosonen hyppäsi miesten korkeudessa.

Kokenut Järvenpää kellotti kauden avauksessaan 8.25,30 ja suunnistajana paremmin tunnettu Niemi pinkoi oman ennätyksensä 8.29,87. Suomen kärkitulosta korkeushypyssä nimissään pitävä Kosonen sen sijaan ei parhaaseensa yltänyt. Nuori mies ylitti 212 toisella yrityksellä, mutta tällä kertaa korkeus 218 oli ylitse pääsemätön ja näin ollen 212 jäi miehen tulokseksi. Kosonen hyppäsi kauden kärkituloksen 221 pari viikkoa sitten Lempäälässä.

Kosonen nähdään tällä viikolla tositoimissa vielä toistamiseen, kun hän hyppää Lohjan lajikarnevaaleissa. Loppuviikosta nähdään tositoimissa mm. pika-aiturit Hurske ja Harala, jotka kisaavat Espoossa lauantaina. Lisäksi yleisurheilun juhlaa on tarjolla Tampereella, kun Pyrinnön kesäkirmaisut valtaavat Ratinan lauantaina ja sunnuntaina.

Teksti: TP toimisto
Kuva: Pasi Raukko