Tampereen Pyrintö on vuoden urheiluseura 2020

Tampereen Pyrintö on valittu Suomen urheilugaalassa vuoden 2020 urheiluseuraksi. Poikkeuksellinen vuoden urheiluseuravalinnassa painottuivat innovatiivisuus.

Vuosi 2020 oli yhtä innovointia. Maaliskuusta lähtien seurassa otettiin melkoinen digiloikka: laitettiin ajattelemaan asioita uudesta näkökulmasta. Tärkeää oli pitää toiminta käynnissä. Yhteistreenit siirtyivät etäyhteyksien päähän. Seuran huippu-urheilijat tsemppasivat hienosti lapsia ja nuoria esimerkein. Näytökset ja kilpailut toteutettiin virtuaalisesti. Suunnistuksen kehittämä O-skills analyysityökalun avulla suunnistusharjoitukset voitiin toteuttaa läpi kokoontumisrajoitusten ajan.

Kesään kohden tilanne vähän “normalisoitui”. Päästiin toteuttamaan live-tapahtumia, kilpailuja, turnauksia. Kesän lopulla järjestetty yleisurheilun Ruotsi-ottelun järjestettiin hyvinkin poikkeuksellisissa oloissa: vastuullisesti ja turvallisesti.

Iso kiitos urheilijat, valmentajat, toimihenkilöt ja ennen kaikkea ne sadat, tuhannet vapaaehtoiset, jotka toimintaamme osallistuvat. Ilman vapaaehtoisia emme pokkaisi nyt vuoden urheiluseuratitteliä.

Valinta vuoden 2020 urheiluseuraksi on upea startti Pyrintö 125 juhlavuodelle!

#munseura #aina

Uutisointia mediassa:

Suomen Olympiakomitea

Aamulehti 14.1.2021

Yleisurheilu.fi

YLE areena: Vuoden urheiluseura – klippi valintahetkestä