Miikka Sopanen jatkaa korisliigajoukkueen päävalmentajana

Tampereen Pyrintö ja päävalmentaja Miikka Sopanen ovat tehneet ensi kautta koskevan jatkosopimuksen.

Korisliigan sarjakakkonen Pyrintö keskittyy runkosarjan viimeisiin kierroksiin, mutta taustalla valmistaudutaan samalla jo tulevaan. Päävalmentajan kiinnittäminen antaa aina suuntaa tulevasta ja Tampereella ollaan ymmärrettävästi tyytyväisiä nykyiseen.

Miikka Sopasen näytöt tästä kaudesta ovat olleet kiistattomat. Lisäksi mies on sydämeltään pyrintöläinen kasvettuaan, pelattuaan ja aloitettuaan valmennusuransa P-merkki rinnassaan.

Miikka Sopanen on toiminut ennen tätä kautta miesten päävalmentajana Pyrbasketissa ja KTP:ssa sekä naisten Korisliigassa Pyrinnössä, Catzissa ja Hyvinkäällä. Lisäksi hän on toiminut apuvalmentajana, valmennuspäällikkönä, juniorimaajoukkueiden valmentajana ja muissa seuratehtävissä vuosikymmenten ajan.

Tampereen Pyrinnön ja Miikka Sopasen sopimus kattaa kauden 2021-2022.

Katso video:

https://youtu.be/Mo6_xbRRRPI