Elisa Hakanen on Tampereen Pyrinnön uusi toiminnanjohtaja

Elisa Hakanen on nimitetty Tampereen Pyrinnön toiminnanjohtajaksi 1.8.2021 alkaen.

Pitkäaikaisen toiminnanjohtajamme, Liikuntaneuvos Jarmo Hakasen siirtyessä eläkkeelle seuran hallitus on nimittänyt uudeksi toiminnanjohtajaksi Elisa Hakasen.

Elisa on ollut seuran toiminnassa lähes koko ikänsä, ensin urheilijana, sitten erilaisissa järjestely- ja muissa tehtävissä sekä viimeksi vuodesta 2014 seuran urheilutoimenjohtajana. Toimissaan hän on oppinut tuntemaan seuran hyvin laajalti ja ollut viimeisinä vuosina keskeisesti mukana myös seuran kehittämisessä.

Elisalla on luottamustehtäviä seuran kannalta keskeisimmissä lajiliitoissa ja hänellä on erinomaiset suhteen Tampereen kaupunkiin ja muihin yhteistyötahoihin.

─ Olen iloinen saadessamme Elisan kyvykkyydellä ja sitkeydellä varustetun henkilön luotsaamaan Pyrintöä eteenpäin. Hän on ihanteellinen henkilö toiminnanjohtajaksi, Pyrinnön hallituksen puheenjohtaja Ilkka Vilonen sanoo. Seuran kannalta on tärkeää saada tehtävään henkilö, joka on sitoutunut jatkamaan ja kehittämään sitä toimintatapaa, joka jo useamman vuoden ajan on varmistanut seuran menestyksen.

─ Olen otettu, äärimmäisen iloinen. Nimitys Pyrinnön toiminnanjohtajaksi on ollut haaveeni. Jarmo on tehnyt seurassa huikean uran ja hänen jättämänsä saappaat ovat suuret. Onneksi Jarmo jatkaa edelleen seuran tehtävissä. Olen kiitollinen, miten olen päässyt kasvamaan tehtävään hänen opetuksessa. Pyrintö on yksi Suomen suurimmista ja vanhimmista yleisseuroista. Työskentely yhteisössä missä työtä tehdään vapaaehtoisten, toimihenkilöiden, huippu-urheilun, laajan junioritoiminnan ja tapahtumajärjestämisen kanssa on suuri intohimoni, toteaa Elisa Hakanen.

Lisätietoja:
Ilkka Vilonen, Pyrinnön hallituksen puheenjohtaja, puh. 0400 625 195
Elisa Hakanen, Pyrinnön toiminnanjohtaja, puh. 050 3520982