Leo Ukkoselle mitalikasa Veteraanien MM-hiihdoista!

Pyrinnön Leo Ukkonen menetyi loistavasti veteraanien MM-.hiihdoisa Kanadan Canmoressa. Tuomisina oli sarjasta M65 kolme kultamitalia ja hopeamitali. Henkilökohtaisilla matkoilla Leo voitti 15 km ja 10 km vapaan ja oli hopealla 30 km vapaalla. 5×5 km viestissä hän hiihti Suomen voittajajoukkueen ankkurina. Kaksi ensimmäistä osuutta hiihdettiin perinteisellä ja kaksi viimeistä vapaalla.

“Liitetiedostona on Canmoressa otettu mitalikuva, jossa näkyvät hyvin vuoret, joiden juurella kilpailtiin. 1400 – 1500 metrin korkeudessa kiertäneet ladut olivat monipuoliset ja hyvin hoidetut. Kilpailupaikan korkeus ei aiheuttanut minulle ongelmia. Nämä olivat minulle viidennet MM-hiihdot ja järjestelyt olivat ehdottomasti parhaat. Suomesta oli hiihtoliiton järjestämällä matkalla yli 20 osallistujaa ja yhteishenki oli erinomainen.”

Onnea koko seuran puolesta!