Naisten Korisliiga, Pyrintöläisten kommentit pelistä: Pyrintö – Forssan Alku 4.10.2014

Päävalmentaja, Ilpo Rantanen

”Meillä on yksi pelaaja tässä joukkueessa, joka oli viime vuonna vakiorotaatiossa (Tuulia Timo), joten aika paljon on vaihtuvuutta.

Nuori jengi ja käänteitä on riittänyt loukkaantumisten muodossa. Saimme Brittany Heddersonin muodossa viikolla ennenaikaisen joululahjan. Erinomainen pelaaja ja todella ammattimainen. Pelattiin hyvä peli olosuhteisiin nähden. Olen ylpeä näistä pelaajista. Huonot heittoprosentit oli meidän ongelma jo viime vuonna. Nyt 4/31 kaaren takaa. Oltiin jo tulossa lopussa ohi, mutta ero pääsi kasvamaan liian suureksi. En silti halua selitellä. Olen erittäin pettynyt ettemme voittaneet.”

 

Pelaaja, Brittany Hedderson

”Tuntui itseasiassa tosi hyvältä pelata uuden joukkueen kanssa. Pelissä oli paljon lupauksia antavaa, kun ajatellaan, että tämä oli ensimmäisiä pelejämme. En tuntenut pelaamisessa ruosteisuutta, mutta aina se ottaa aikansa sopeutua uuteen joukkueeseen. Hävisimme tänään pieniin virheisiin. Annoimme kaverille liikaa kolmosia ja muutamat heikot hetket ottelun sisällä käänsivät ottelun.”