Pyrinnön naisissa tärkeä jatkosopimus Anni Jämsän kanssa

Takapelaaja Anni Jämsä, 25, pelaa korisliigaa Pyrinnössä myös tulevalla sarjakaudella. Anni liittyi Pyrinnön kokoonpanoon edelliskauden alussa ja oli joukkueen ehdoton johtohahmo läpi kauden kirjaten keskimäärin 12 pistettä ja 6 syöttöä per ottelu. Tätäkin tärkeämpi rooli hänellä oli nuoren joukkueen vastuunkantajana ja muiden pelaajien kehittäjänä.

Annilla on uratilastoissaan yli 200 korisliigaottelua pääosin kasvattajaseurassaan Hyvinkään Pontevassa. Mitalisaldona HyPon vuosilta on yksi kulta ja kaksi pronssia sekä lisäksi yksi pronssi Äänenkosken Huimassa. Edelliskauden hienot otteet pelikentällä herättivät myös ulkomaisten seurojen kiinnostuksen, mikä osaltaan pitkitti neuvotteluja ja jätti sopimukseen vielä ulkomaan option.

– Anni on kokeneena pelinrakentajana erittäin tärkeä osa joukkueen konseptia ja hänen varaansa on hyvä jatkaa myös muun joukkueen rakentamista, iloitsee naisten päävalmentaja Antti Nikkilä.

– Hienoa päästä jatkamaan Pyrinnössä myös tulevalla kaudella. Viime kaudella joukkueemme kehityskäyrä lähti ehdottomasti nousuun kauden loppua kohden. Näin ollen onkin kiva jatkaa Antin valmennuksessa siitä, mihin keväällä jäätiin. Olen erittäin motivoitunut haalimaan voittoja ja auttamaan joukkuetta menestymään sekä kehittymään parhaani mukaan, kommentoi Anni itse jatkosopimustaan.

Naisten edustusjoukkueen muita sopimusuutisia julkaistaan lähiaikoina, joten kannattaa pystyä kuulolla.