Whisper Fisher vahvistamaan Pyrintöä

Valmistautuminen naisten korisliigakauteen sujuu suunnitelmien mukaisesti ja Pyrintö on nyt solminut yksivuotisen sopimuksen yhdysvaltalaisen Whisper Fisherin, 23, kanssa.

Whisper Fisher on 186-senttinen sentteri, joka edusti ensimmäisellä ammattilaiskaudellaan 2020-21 portugalilaista Galitosia keskiarvoilla 9 pistettä ja 9,5 levypalloa ottelua kohden. Tätä ennen hän pelasi yliopistourallaan kaksi kautta St Joseph’sin joukkueessa ja viimeksi Syracusassa.

Päävalmentaja Antti Nikkilä on erittäin mielissään saadessaan Whisperin kaltaisen monipuolisen ja liikkuvan sisäpelaajaan joukkueeseen. Tälle tulee olemaan Pyrinnössä luvassa iso rooli ja paljon vastuuta. Toista ulkomaalaisvahvistusta vielä etsitään, mutta sitten alkavat palaset olla kohdillaan uuteen kauteen, Nikkilä kommentoi.

Whisper puolestaan on innoissaan mahdollisuudesta pelata Suomessa ja tutustua samalla uuteen maahan ja kulttuuriin. Ammattilaisena hänen tavoitteenaan on auttaa joukkuetta voittamaan sekä etenemään sarjassa mahdollisimman pitkälle.