Kolmoisvoitto ja muutenkin huikeaa menestystä SM-yössä

SM-yössä Pyrintö teki historiaa! Kolmoisvoitto!!!

Kolmoisvoitto SM-yö H15: Lasse Viilo hopeaa - Mikko Eerola kultaa - Vili Mähönen - pronssia!
Kolmoisvoitto SM-yö H15: Lasse Viilo hopeaa – Mikko Eerola kultaa – Vili Mähönen – pronssia!

Olipahan ilta/yö! Varsinaista Pyrinnön tykitystä. Mahtavin ja jopa käsittämätön oli H15-sarjan kolmoisvoitto. Juuri viikko sitten samainen kolmikko otti H16-sarjan SM-viestikullan ja Mikko Eerola, Lasse Viilo ja Vili Mähönen nappaavat nyt kolmoisvoiton Vierumäen yössä. Huikeaa jätkät!

Myös Anni Haanpää, D17, teki omaa historiaansa: 3-kertainen SM-hopeamitalisti otti nyt ensimmäisen SM-kultansa. ‘Vihdoinkin’, sanoivat  niin Anni kuin valmentaja-Tuomo. Onnea! Sara Kurth otti ylivoimaisen 3.20 minuutin voiton D15-sarjassa. Hienoa Sara!

Plaketit nappasivat naisten pääsarjassa Sonja Kyrölä 8., H17-sarjassa komeaa jälkeä tehneet Taavi Mustajoki 4., Konsta Puranen 5. ja Konsta Pitkänen 9. sekä H20-sarjan Anton Kuukka 4. ja Anssi Huostila 9. sekä Salla Pitkänen D17/8. ja Kaisa Haanpää D15/8.

Ryhmä 1:n suunnistajat toivat peräti 81,5 pinnaa, mikä on ennätysmäärä.

Myö ikähenkilöt kisailivat Vierumäellä. Annika Viilo otti D50-sarjassa lähes 2 minuutin erolla kultaa. Kirsi Laasonen nappasi hopeaa D55-sarjassa
ja Janne Märkälä pronssia H45-sarjassa.

SM-pisteissä Pyrintö on jo nyt yltänyt kaikkien aikojen pistesaaliiseen 599 pisteellään ja vielä on SM-erikoispitkä jäljellä Vehkalahdella lokakuun puolivälissä.

SM-yön tulokset

Sara Kurth - kultaa D15
Sara Kurth – kultaa D15
Anni Haanpää - kultaa D17
Anni Haanpää – kultaa D17
Annika Viilo - kultaa D50
Annika Viilo – kultaa D50