SM-erikoispitkältä 3 kultaa ja 2 hopeaa

Tämänvuotisen SM-erikoispitkän järjestelyvastuussa olimme me, ja kisa oli samalla Tampereen Pyrinnön 120-vuotisjuhlakilpailu. Kisakeskus oli Pinsiössä vanhalla soranottoalueella, jossa on nykyään Up and Under -tilataideteos.

Kauden viimeiseen arvokilpailuun oli ilmoittautunut 1354 suunnistajaa. Kisajärjestelyt sujuivat hyvin, mistä suuri kiitos kuuluu yli sadalle talkoolaiselle. Kilpailijat kehuivat erityisesti ratamestareiden Jouni Mähösen ja Mika Vuorelan laatimia vaativia ja oivaltavia hajontoja sisältäviä ratoja.

Pyrinnöstä kilpailuun saivat osallistua vain nuoret. Menestystä tuli taas kerran runsaasti. Yhteislähtökisassa voittajina maaliin tulivat Mikko Eerola (H16), Lotta Eerola (D16) ja Simona Aebersold (D18). 18-vuotiaiden tyttöjen sarjassa tuli kaksoisvoitto, sillä Anni Haanpää sijoittui toiseksi. Myös Anton Kuukka (H20) sai hopeamitalin viimeisessä nuorten sarjan kisassaan.

Plakettisijoille ylsivät Valerie Aebischer (4. D20) ja Lotta Välkki (9. D16).

Onnittelut kaikille menestyksestä!

Kisasivut