Suunnistuksen superviikonloppu

Suunnistuksen superviikonloppuna kisattiin Raumalla ja Seinäjoella kahtena päivänä. Lisäksi Särkänniemi-suunnistus kokosi juniorit sprinttaamaan. Kisojen menestyksen perusteella tehtiin myös valintoja kesän arvokisoihin. Ohessa yhteenvetoa kisoista.

Sprinttiviestin SM-Kilpailut Raumalla

Sprinttiviestissä kisattiin kolme- ja nelihenkisillä alue- ja seurajoukkueilla Vanhassa Raumassa.

• H/D21-sarjan voitti Häme / Tampereen Pyrintö-1. Joukkueessa suunnistivat Lotta Karola, Otto Simosas, Aleksi Niemi ja Venla Harju.
  • H/D18-sarjan pronssin otti Häme / Tampereen Pyrintö-1. Joukkueessa suunnistivat Ida Jussila, Riku Gröhn, Leo Matinheikki ja Ilona Tikkakoski.
    Häme1:ssä sijalla 7 suunnistivat pyrintöläisistä Oona Luoma ja Akseli Konttila.
  • H/D40 sarjassa sijalla 9 Häme / Tampereen Pyrintö-1. Joukkueessa suunnistivat Annika Viilo, Kari Jussila ja Jarkko Laine.

Pyöräsuunnistuksen SM-viesti Seinäjoella

Seinäjoella pyöräsuunnistuksen SM-pariviesti ajettiin Törnävän puistossa ja sen lähialueilla. Vauhti oli kovaa ja sujuvalla suunnistuksella oli merkitystä menestymisessä.

Viestissä ajoi viisi pyrintöläisjoukkuetta ja pronssia tuli niin H21 sarjasta kuin H20 sarjastakin.

• H21-sarjassa pronssia joukkueella Juha Lilja ja Antti Rissanen.
  • H20-sarjassa pronssia joukkueella Antti Paasi ja Saara Yli-Hietanen. Saara siis ajoi miesten sarjassa!

Pyöräsuunnistuksen SM-keskimatka Seinäjoella

Sunnuntain keskimatkalla käytettiin Seinäjoen taajamia ja ulkoilualueita. Isoilla urilla pystyi pitämään vauhtia, mutta rastit oli useinmiten sijoitettu hitaille pikkupoluille. Keskimatkalla 13 pyrintöläistä ajoivat viisi mitalia.

• Naiset 20 -sarja: Saara Yli-Hietanen SM-kulta.
  • Naiset 17 -sarja: Silja Yli-Hietanen SM-kulta.
  • Miehet 17 -sarja: Konsta Raitanen SM-hopea.
  • Miehet 15-sarja: Aapo Liponkoski SM-hopea.
  • Miehet 20-sarja: Antti Rissanen SM-hopea.
  • Miesten yleinen sarja: Juha Lilja sija 8.
  • H60: Keijo Viilo sija 4.
  • H55: Jaakko Paasi sija 9.

Nuorten sprinttinäyttökilpailut (WRE) Raumalla

Näyttökilpailut kisattiin lauantaina aurinkoisella Raumalla.

• Riku Gröhn voitti H16-sarjan ja varmisti käytännössä samalla EM-kisalipun.
  • Severi Kymäläinen näytti olevansa maan kärkisprinttereitä ja sijoittui sijalle 4. M21:ssä.
  • Ilona Tikkakoski sijoittui sijalle 8 D16-sarjassa.
  • Venla Harju oli 10. naisten edustussarjassa.

Särkänniemi-suunnistus Tampereella

Kooveen järjestämä Särkänniemi-suunnistus kokosi 142 pyrintöläistä lähtöviivalle. Paljon palkintopallisijoituksia!