Keinonen ja Virtapohja omiin ennätyksiinsä viikonloppuna

Sunnuntaina Helsingissä nähtiin kilpailemassa Tampereen Pyrinnön urheilijoita, kun Kiia Keinonen ja Veronika Virtapohja nähtiin naisten 3000m kilpailussa. Pikamatkalla nähtiin myös punaista väriä, kun Alisa Aalto nähtiin naisten 200m kilpailussa.

Sekä Virtapohja, että Keinonen juoksivat uudet ennätyksensä. Virtapohja paineli matkan aikaan 10.26,18 ja Keinonen jäi seurakaveristaan hieman, kun hänen matkansa taittui lukemiin 10.32,05. Nuoret naiset jatkoivat siis Pyrinnön urheilijoiden loistavaa alkukesää ja tulosparannuksia. Kilpailun voitti Lahden Ahkeran vasta 17-vuotias Ilona Mononen.

Aalto juoksi puolikkaan ratakierroksen aikaan 24,71. 20 juoksijan listalla aika oli hienosti toiseksi paras. Parhaan ajan juoksi Aallon kanssa samassa erässä ollut Helsingin Kisa Veikkojen Sara Siltala.

Myös nuorten sarjoissa nähtiin pyrintöläisiä, kun 15-vuotias Patrik Järvinen kisasi alle 17-vuotiaiden 300m ja alle 19-vuotiaiden 100m matkalla. Nuorukainen päästeli 300m aikaan 39,43 ja 100m aikaan 12,26.

Ikaalisissa työnnettiin lauantaina kuulan kutsukilpailu. Pyrinnön värejä kilpailussa edusti Suvi Helin. Helin sai kilpailussa 4 hyväksyttyä heittoa. Sarja oli työntäjällä tasainen ja hän paransi kauden parhaansa lukemiin 14,57. Helin työnsi myös kahdesti parhaansa lisäksi yli 14,50.