Kausi 2023-2024

Yleisurheilukausi käynnistyy vuosittain täydellä teholla aina koulujen syysloman jälkeen. Useisiin ryhmiin voi kuitenkin tulla mukaan missä vaiheessa kautta tahansa.

Ympärivuotisten harrastusmahdollisuuksien lisäksi Tampereen Pyrinnön yleisurheilujaosto tarjoaa vuosittain monipuolista kesätoimintaa kaiken ikäisille touko-syyskuun ajan. Esimerkiksi urheilukouluja ja matalan kynnyksen kilpailuita järjestetään niin lapsille kuin aikuisillekin, reippaille nuorille puolestaan tarjolla on töitä kesätoiminnan ohjaajina.

5-7-vuotiaille

Talvikauden yleisurheilukoulu 2017-2019-syntyneille

Pyrintö järjestää perheen pienimmille monipuolista yleisurheilukoulua myös talvikaudella.

Katso täältä tarkemmat tiedot talven 2023-24 urheilukoulusta ja ilmoittaudu mukaan!

8-13-vuotiaille

juoksukoulu

Juoksukoulu 10-13-vuotiaille

Pyrinnön juoksukoulu kutsuu mukaan kaikki vuosina 2011-2014 syntyneet juoksusta innostuneet nuoret urheilijat!

Juoksukoulu sopii lisäharjoitteeksi niin yleisurheilun, suunnistuksen, hiihdon kuin palloilulajien harrastajille tai juoksusta muuten innostuneille lapsille ja nuorille.

Mukaan ryhmään voi ilmoittautua myös kesken kauden, juoksuharrastuksen voi aloittaa missä vaiheessa kautta tahansa!

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan tästä! (aukeaa uuteen ikkunaan/välilehteen)

Tiedustelut: tiia.heikkinen(a)pyrinto.fi

5D3_4867-309(1)

Yleisurheiluryhmä 12-13-vuotiaille

12-13-vuotiailla on mahdollisuus harrastaa yleisurheilua rennosti ja monipuolisesti kaksi kertaa viikossa 2011-2012-syntyneiden tyttöjen ja poikien yleisurheiluryhmässä. Yleisurheiluryhmän monipuolinen perusliikkuminen sopii mainiosti niin toisen lajin rinnalle kuin ainoaksi liikuntaharrastukseksi.

Mukaan ryhmään voi ilmoittautua myös kesken kauden, yleisurheiluharrastuksen voi aloittaa missä vaiheessa kautta tahansa! Yleisurheiluryhmästä on myös mahdollista siirtyä oman ikäluokan valmennusryhmään, mikäli yleisurheiluinnostus iskee toden teolla.

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan tästä! (aukeaa uuteen ikkunaan/välilehteen)

Tiedustelut: tiia.heikkinen(a)pyrinto.fi

unnamed (1)

Juniorivalmennusryhmät 2013-2016-syntyneille

8-11-vuotiaiden juniorivalmennusryhmien kausi alkaa lokakuussa, koulujen syysloman jälkeen (viikolla 43) ja jatkuu seuraavan vuoden syyskuuhun. Mukaan voi kuitenkin liittyä myös kesken kauden!

8-11-vuotiaiden juniorivalmennusryhmillä on harjoituksia kaksi kertaa viikossa. Kilpailukaudella ryhmät osallistuvat myös monipuolisesti eri lajien kisoihin (mm. hippokisat ja pm-kilpailut). Perusajatuksena on monipuolinen liikkuminen sekä perusliikunnan huomioiminen.

Katso tarkemmat tiedot: https://tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu/8-11-vuotiaiden-juniorivalmennusryhmat/

Tiedustelut: tiia.heikkinen(a)pyrinto.fi

Valmennusryhmät 2011-2012-syntyneille

12-13-vuotiaiden valmennusryhmien toimintakausi alkaa lokakuussa, koulujen syysloman jälkeen (viikolla 43) ja jatkuu seuraavan vuoden syyskuuhun. Mukaan voi kuitenkin liittyä myös kesken kauden.

12-13-vuotiaiden valmennusryhmissä harjoitellaan monipuolisesti keskimäärin 3 kertaa viikossa ja tärkeänä osana harrastusta on monipuolinen kilpaileminen eri yleisurheilulajeissa (mm. hippokisat, pm-kilpailut, seuraottelut).

Katso tarkemmat tiedot: https://tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu/12-13-vuotiaiden-valmennusryhmat/

Tiedustelut: tiia.heikkinen(a)pyrinto.fi

14-17-vuotiaille

Yleisurheiluryhmä 14-17-vuotiaille

14-17-vuotiailla on myös mahdollisuus harrastaa yleisurheilua rennosti ja monipuolisesti kaksi kertaa viikossa yleisurheiluryhmässä.

Yleisurheiluryhmän monipuolinen perusliikkuminen sopii mainiosti niin toisen lajin rinnalle kuin ainoaksi liikuntaharrastukseksi. Ryhmään voi tulla mukaan myös kokeilemaan uutta harrastusta, jos oman aiemman lajin harrastaminen ei enää kiinnosta. Ryhmän kautta voi myös palata yleisurheiluharrastuksen pariin taukovuosien jälkeen.

Mukaan ryhmään voi ilmoittautua missä vaiheessa kautta tahansa! Ryhmässä opetetaan yleisurheilun perusteet ja nostetaan lajitaidot ja fyysinen kunto sille tasolle, että urheilijan on tarvittavan treenijakson jälkeen mahdollista siirtyä oman ikäluokan valmennusryhmään, mikäli yleisurheiluinnostus iskee toden teolla.

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan tästä! (aukeaa uuteen ikkunaan/välilehteen)

Tiedustelut: jari.kataja(a)pyrinto.fi

Valmennusryhmät 2007-2010-syntyneille

14-17-vuotiaiden valmennusryhmien toimintakausi kestää lokakuusta seuraavan vuoden syyskuuhun. Valmennusryhmissä harjoitellaan monipuolisesti keskimäärin 4-5 kertaa viikossa ja tärkeänä osana harrastusta on monipuolinen kilpaileminen eri yleisurheilulajeissa (mm. pm-kilpailut, seuraottelut, SM-kilpailut).

Katso tarkemmat tiedot: https://tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu/14-17-vuotiaiden-valmennusryhmat/

Tiedustelut: jari.kataja(a)pyrinto.fi

Yli 17-vuotiaille

Valmennus yli 17-vuotiaille

Yli 17-vuotiaiden kilpaurheilijoiden valmennus tapahtuu joko ryhmissä tai yksittäisten valmentajien johdolla.

Tiedustelut & seuranvaihdot: jari.kataja(a)pyrinto.fi

URHEILIJAN TIETOJEN PÄIVITYS KAUDELLE 2023-2024

Aikuisille

Huippu-urheilu

Pyrinnössä urheilee useita maamme kärkiurheilijoita. Pyrinnön huippu-urheilua koordinoi erillinen huippu-urheilutiimi.​

Tiedustelut: elisa.hakanen(a)pyrinto.fi

Aikuisurheilu

Tampereen Pyrintö tarjoaa monipuolisia yleisurheiluryhmiä myös aikuisiällä. Tarjolla on niin aikuisten kilpailuihin tähtääviä valmennusryhmiä kuin muutaman kerran urheilukoulujakin, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

Aikuisten kesäyleisurheilu

Kauden 2023-24 tiedot löytyvät Aikuisurheilun sivuilta!