Kesätoiminta

Ympärivuotisten harrastusmahdollisuuksien lisäksi Tampereen Pyrinnön yleisurheilujaosto tarjoaa vuosittain monipuolista kesätoimintaa kaiken ikäisille. Esimerkiksi urheilukouluja ja matalan kynnyksen kilpailuita järjestetään niin lapsille kuin aikuisillekin, reippaille nuorille puolestaan tarjolla on töitä kesätoiminnan ohjaajina.

KESÄ 2023

Urheilukouluja järjestetään 4-12-vuotiaille kesällä 2023 toukokuun ja syyskuun välisenä aikana kiertävästi kaikilla Tampereen kaupungin urheilukentillä. Katso tarkemmat tiedot:

www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu/urheilukoulut/

Huom. Myös 12-15-vuotiaille tarjolla yleisurheilutreenit 2x vkossa kesällä 2023:

https://tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu/12-15-vuotiaiden-yleisurheiluryhma/

Perinteisiä matalan kynnyksen Hippokisoja järjestetään kesän 2023 aikana useita. Sarjoja ja lajeja 4-vuotiaista aina aikuisten kuntosarjaan asti. Kilpailuohjelma päivittyy kevään aikana Hippokisojen omille sivuille:

https://tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu/hippo-viikkokisat/

Kesäloman aluksi järjestettävällä perinteisellä päiväleirillä pääsee tutustumaan Pyrinnön eri jaostojen toimintaan ja nauttimaan monipuolisesta urheilusta.

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan:
https://pyrinto.futural.fi/event/pyrinnon-kesaleiri-2023-2023-06-05-2023-06-16-106/register

Aikuistenkin yleisurheilukesä 2023 on täynnä toimintaa! Olitpa sitten aivan vasta-alkaja tai kokenut konkari tai jotain siltä väliltä, kaikille löytyy sopiva ryhmä.

Katso vaihtoehdot:

https://tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu/aikuisten-kesayleisurheilu-2023/