Aikuisurheilu

Tampereen Pyrintö tarjoaa monipuolisia yleisurheiluryhmiä myös aikuisiällä. Ympärivuotisia ryhmiä on tarjolla 4 erilaista, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

Tule mukaan huippuseuraan!

Valmennusryhmä 1 

on tarkoitettu aikuisille, joita yleisurheilu kiinnostaa mutta taustaa lajista ei vielä välttämättä ole valtavasti. Tässä ryhmässä käydään perusteellisesti läpi kaikkia yleisurheilun eri lajeja ja harjoitellaan niiden tekniikoita. Syksyllä ryhmä aloittaa peruskuntojaksolla, josta talvella siirrytään lajiharjoitteluun. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa. Tämä ryhmä on erittäin matalankynnyksen harrastusryhmä ja tulet varmasti oppimaan paljon. Ryhmässä pääset haastamaan itseäsi yhdessä muiden aikuisten kanssa.

Valmennusryhmä 2 

on tarkoitettu jonkinlaisen yleisurheilutaustan omaaville aikuisille, joilla on jo taustaa lajin tekniikoista. Ryhmässä kuitenkin harjoitellaan tekniikoita perusteellisesti eikä ryhmä vaadi erityisosaamista jokaisesta lajista. Aikaisempina vuosina ryhmäläisistä osa on ollut aikuisten SM-kisoissa. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa.

Heittoryhmä 

on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut erityisesti heittolajeista. Ryhmässä ei vaadita aijempaa kokemusta heittolajeista, riittää kun innostusta löytyy. Sinun on mahdollista osallistua tähän ryhmään vaikka olisit esimerkiksi mukana muussa valmennusryhmässä. Heittoryhmä aloittaa syksyllä lajiharjoittelulla. Ryhmässä pääset haastamaan itseäsi ja näkemään kehityksesi heittolajeissa.

Juoksuryhmä

sisältää monipuolista juoksuharjoittelua. Ryhmässä juostaan kerran viikossa lyhyempiä sekä pidempiä matkoja, ryhmän omia kiinnostuksen kohteita kuunnellen. Harjoitukset sisältävät lajitekniikkatreenien lisäksi myös muuta juoksua tukevaa harjoittelua, kuten perus- ja lihaskunto- sekä liikkuvuusharjoittelua.

Lisäksi järjestämme 10-kerran yleisurheilukouluja ympäri vuoden. 

Mikäli kysyttävää herää, ole meihin yhteydessä!

Olivia Ben Khalifa
olivia.benkhalifa(a)pyrinto.fi

Pyrinnön toimisto
toimisto(a)pyrinto.fi