Nuorisoyleisurheilu Pyrinnössä

Tampereen Pyrinnön nuorisotoiminnan perusajatuksena on monipuolinen liikkuminen sekä perusliikunnan huomioiminen, samalla myös eri yleisurheilulajien tekniikat tulevat tutuksi. Harjoittelu koostuu juoksemisesta, hyppäämisestä ja heittämisestä sekä näiden perusliikkeiden yhdistelystä ja muuntelusta.

Eri-ikäisille on tarjolla erilaisia tapoja tulla mukaan yleisurheiluharrastuksen pariin, kaikille niille yhteistä on monipuolinen liikkuminen. Yleisurheilu on ns. myöhäisen erikoistumisen laji. Lajin voi siis aloittaa erilaisilla liikunnallisilla taustoilla myöhemmässäkin vaiheessa ja laji(ryhmä)kohtaisia erikoistumisia aloitellaan vasta n. 15-17 vuoden iässä.


NUORISOYLEISURHEILUN KAUSI 2022-2023

Pyrinnön nuorisoyleisurheilun kausi käynnistyy vuosittain täydellä teholla aina koulujen syysloman jälkeen. Lokakuuta odotellessa voi ilmoittautua mukaan syyskuun starttikurssille:

SYYSKUUN STARTTIKURSSI KESKUSTASSA
  • 2015-2010-syntyneille
  • viikoilla 36-40 tiistai- ja torstai-iltaisin
  • Ratinan Stadionilla tai Pyynikin urheilukentällä
  • Starttikurssin jälkeen 2015-2010-syntyneet voivat liittyä seuraavalle kaudelle mukaan Pyrinnön valmennusryhmien toimintaan

ILMOITTAUDU MUKAAN SYYSKUUN STARTTIKURSSILLE!


Tiedustelut
8-13-vuotiaiden toiminta: yleisurheilu(a)pyrinto.fi
yli 14-vuotiaiden toiminta: Jari Kataja puh. 041 5136799 jari.kataja(a)pyrinto.fi
KAUDEN 2021-2022 RYHMIEN TIEDOT LÖYTYVÄT TÄÄLTÄ: tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu/kausi-2021-2022/

VALMENTAJAKSI PYRINTÖÖN?

Mikäli valmentaminen ja toimiminen nuorten urheilijoiden parissa kiinnostaa, olethan rohkeasti yhteydessä! Jokaiselle innokkaalle valmentajalle löytyy varmasti tekemistä. Seura tukee valmentajaa hänen koulutuspolussaan.
sukkulaviesti kopio


LAADUKASTA JUNIORIVALMENNUSTA

Pyrintö on valtakunnallisesti tunnettu laadukkaasta juniorivalmennuksesta. Seuran tämän hetken kärkinimet Maria Huntington, Reetta Hurske, Miia Sillman, Lotta Harala, Saga Vanninen, Daniel Kosonen ja Urho Kujanpää ovat aikoinaan aloittaneet yleisurheilun seurassamme nuorisovalmennusiässä.


TÄHTISEURA

Pyrinnön yleisurheilu on osa Suomen Olympiakomitean Tähtiseura-ohjelmaa, joka on tunnustus laadukkaasta seuratoiminnasta. Tähtimerkki on myönnetty Pyrinnön yleisurheilulle lasten ja nuorten toiminnasta.