Nuorisourheilu

Kaudella 2019-2020 vuosina 2012-2009 syntyneet harjoittelevat juniorivalmennusryhmissä. 2008-2003 syntyneet harjoittelevat valmennusryhmissä sekä yleisurheiluryhmissä. Mukaan toimintaan voi tulla myös kesken kauden, ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sopiva ryhmä harrastuksessa alkuun pääsemiseksi!

Ilmoittautuminen kauden 2019-2020 yleisurheiluvalmennukseensukkulaviesti kopio

Pyrintö on valtakunnallisesti tunnettu laadukkaasta juniorivalmennuksesta. Seuran tämän hetken kärkinimet Maria Huntington, Reetta Hurske, Miia Sillman, Lotta Harala ja Urho Kujanpää ovat aikoinaan aloittaneet yleisurheilun seurassamme nuorisovalmennusiässä.

Urheilu-uransa päättäneitä pyrintöläisiä huippu-urheilijoita ovat mm. Tommi Evilä, Jere Bergius, Tanja Komulainen, Tero Järvenpää ja Jussi Viita.

SinettiseuraJPG_paino_14_Sinetti-logo_4-v

Pyrinnön yleisurheilu toiminnalle on myönnetty Valon sinetti, mikä on laatumerkki kasvatuksellisesta ja kaikista lapsista ja nuorista huolehtivasta toiminnasta.

Valmentajaksi Pyrintöön?

Mikäli valmentaminen ja toimiminen nuorten urheilijoiden parissa kiinnostaa, olethan rohkeasti yhteydessä! Jokaiselle innokkaalle valmentajalle löytyy varmasti tekemistä. Seura vastaa ja tukee valmentajaa hänen koulutuspolussaan.

Lisätiedot
yleisurheilu(a)tampereenpyrinto.fi