Nuorisoyleisurheilu Pyrinnössä

Tampereen Pyrinnön nuorisotoiminnan perusajatuksena on monipuolinen liikkuminen sekä perusliikunnan huomioiminen, samalla myös eri yleisurheilulajien tekniikat tulevat tutuksi. Harjoittelu koostuu juoksemisesta, hyppäämisestä ja heittämisestä sekä näiden perusliikkeiden yhdistelystä ja muuntelusta.

Eri-ikäisille on tarjolla erilaisia tapoja tulla mukaan yleisurheiluharrastuksen pariin, kaikille niille yhteistä on monipuolinen liikkuminen. Yleisurheilu on ns. myöhäisen erikoistumisen laji. Lajin voi siis aloittaa erilaisilla liikunnallisilla taustoilla myöhemmässäkin vaiheessa ja laji(ryhmä)kohtaisia erikoistumisia aloitellaan vasta n. 15-17 vuoden iässä.


NUORISOYLEISURHEILUN KAUSI 2021-2022

Pyrinnön nuorisoyleisurheilun kausi käynnistyy vuosittain täydellä teholla aina koulujen syysloman jälkeen.

Oletko aloittamassa yleisurheilua tänä syksynä, onko sinulla vain vähän tai ei ollenkaan aiempaa yleisurheilutaustaa? Meiltä löytyy sopiva vaihtoehto monen ikäisille:

2015-2017-syntyneille

2014-2011-syntyneille

2010-2007-syntyneille

2006-2002-syntyneille

 

Vai onko sinulla jo aiempaa yleisurheilutaustaa ja haluat tähdätä kohti omia huippusuorituksiasi? Meillä sekin tunnetusti onnistuu, katso lisätietoja eri ikäisten vaihtoehdoista:

2010-2009-syntyneille

2008-2006-syntyneille

2006 ja aiemmin syntyneille

 

Vai onko sinulla aiempaa urheilutaustaa, mutta oma lajisi ei enää kiinnosta ja haluat kokeilla jotain uutta? Tai jäikö yleisurheiluharrastuksesi jossain kohti tauolle ja haluat nyt tehdä comebackin? Yli 16-vuotiaille käynnistyy tänä syksynä Start Team, jossa opetetaan yleisurheilun perusteet ja nostetaan lajitaidot sekä fyysinen kunto sille tasolle, että urheilija voi siirtyä tarvittavan treenijakson jälkeen Pyrinnön normaaleihin harjoitusryhmiin. Katso lisätietoja:

Start Team (2006 ja aiemmin syntyneille)

 

Tervetuloa tutustumaan Pyrinnön laajaan ryhmätarjontaan

Tiedustelut
8-15-vuotiaiden toiminta: yleisurheilu(a)pyrinto.fi
yli 16-vuotiaiden toiminta: Valmennusvastaava Jari Kataja puh. 041 5136799 jari.kataja(a)pyrinto.fi

 

Lisätietoja eri vaihtoehdoista yleisurheilun harrastamiseen Pyrinnössä löydät myös yläpuolelta linkkipalkin kautta.


VALMENTAJAKSI PYRINTÖÖN?

Mikäli valmentaminen ja toimiminen nuorten urheilijoiden parissa kiinnostaa, olethan rohkeasti yhteydessä! Jokaiselle innokkaalle valmentajalle löytyy varmasti tekemistä. Seura tukee valmentajaa hänen koulutuspolussaan.
sukkulaviesti kopio


LAADUKASTA JUNIORIVALMENNUSTA

Pyrintö on valtakunnallisesti tunnettu laadukkaasta juniorivalmennuksesta. Seuran tämän hetken kärkinimet Maria Huntington, Reetta Hurske, Miia Sillman, Lotta Harala, Saga Vanninen, Daniel Kosonen ja Urho Kujanpää ovat aikoinaan aloittaneet yleisurheilun seurassamme nuorisovalmennusiässä.


TÄHTISEURA

Pyrinnön yleisurheilu on osa Suomen Olympiakomitean Tähtiseura-ohjelmaa, joka on tunnustus laadukkaasta seuratoiminnasta. Tähtimerkki on myönnetty Pyrinnön yleisurheilulle lasten ja nuorten toiminnasta.