Nuorisourheilu

Tampereen Pyrinnön nuorisotoiminnan perusajatuksena on monipuolinen liikkuminen sekä perusliikunnan huomioiminen, samalla myös eri yleisurheilulajien tekniikat tulevat tutuksi. Harjoittelu koostuu juoksemisesta, hyppäämisestä ja heittämisestä sekä näiden perusliikkeiden yhdistelystä ja muuntelusta.

Eri-ikäisille on tarjolla erilaisia tapoja tulla mukaan yleisurheiluharrastuksen pariin, kaikille niille yhteistä on monipuolinen liikkuminen. Yleisurheilu on ns. myöhäisen erikoistumisen laji. Lajin voi siis aloittaa erilaisilla liikunnallisilla taustoilla myöhemmässäkin vaiheessa ja laji(ryhmä)kohtaisia erikoistumisia aloitellaan vasta n. 15-17 vuoden iässä.

Tutustu yleisurheiluharrastuksen aloittamiseen kaudella 2020-2021 tarkemmin täällä.


Valmentajaksi Pyrintöön?

Mikäli valmentaminen ja toimiminen nuorten urheilijoiden parissa kiinnostaa, olethan rohkeasti yhteydessä! Jokaiselle innokkaalle valmentajalle löytyy varmasti tekemistä. Seura vastaa ja tukee valmentajaa hänen koulutuspolussaan.


sukkulaviesti kopioPyrintö on valtakunnallisesti tunnettu laadukkaasta juniorivalmennuksesta. Seuran tämän hetken kärkinimet Maria Huntington, Reetta Hurske, Miia Sillman, Lotta Harala, Saga Vanninen, Daniel Kosonen ja Urho Kujanpää ovat aikoinaan aloittaneet yleisurheilun seurassamme nuorisovalmennusiässä.


Tähtiseura

Pyrinnön yleisurheilu on osa Suomen Olympiakomitean Tähtiseura-ohjelmaa, joka on tunnustus laadukkaasta seuratoiminnasta. Tähtimerkki on myönnetty Pyrinnön yleisurheilulle lasten ja nuorten toiminnasta.

Lisätiedot
yleisurheilu(a)tampereenpyrinto.fi