Nuorisoyleisurheilu Pyrinnössä

Tampereen Pyrinnön nuorisotoiminnan perusajatuksena on monipuolinen liikkuminen sekä perusliikunnan huomioiminen, samalla myös eri yleisurheilulajien tekniikat tulevat tutuksi. Harjoittelu koostuu juoksemisesta, hyppäämisestä ja heittämisestä sekä näiden perusliikkeiden yhdistelystä ja muuntelusta.

Eri-ikäisille on tarjolla erilaisia tapoja tulla mukaan yleisurheiluharrastuksen pariin, kaikille niille yhteistä on monipuolinen liikkuminen. Yleisurheilu on ns. myöhäisen erikoistumisen laji. Lajin voi siis aloittaa erilaisilla liikunnallisilla taustoilla myöhemmässäkin vaiheessa ja laji(ryhmä)kohtaisia erikoistumisia aloitellaan vasta n. 15-17 vuoden iässä.


NUORISOYLEISURHEILUN KAUSI 2023-2024

Pyrinnön nuorisoyleisurheilun kausi käynnistyy vuosittain täydellä teholla aina koulujen syysloman jälkeen. Useisiin ryhmiin voi kuitenkin tulla mukaan missä vaiheessa kautta tahansa.


KESÄTOIMINTA
Ympärivuotisten harrastusmahdollisuuksien lisäksi Tampereen Pyrinnön yleisurheilujaosto tarjoaa vuosittain monipuolista kesätoimintaa kaiken ikäisille. Esimerkiksi urheilukouluja ja matalan kynnyksen kilpailuita järjestetään niin lapsille kuin aikuisillekin, reippaille nuorille puolestaan tarjolla on töitä kesätoiminnan ohjaajina.

Tiedustelut

Alle 13-vuotiaiden toiminta: Tiia Pirinen, tiia.heikkinen(a)pyrinto.fi

Yli 14-vuotiaiden toiminta: Jari Kataja puh. 041 5136799 jari.kataja(a)pyrinto.fi


VALMENTAJAKSI PYRINTÖÖN?

Mikäli valmentaminen ja toimiminen nuorten urheilijoiden parissa kiinnostaa, olethan rohkeasti yhteydessä! Jokaiselle innokkaalle valmentajalle löytyy varmasti tekemistä. Seura tukee valmentajaa hänen koulutuspolussaan.
sukkulaviesti kopio


LAADUKASTA JUNIORIVALMENNUSTA

Pyrintö on valtakunnallisesti tunnettu laadukkaasta juniorivalmennuksesta. Seuran tämän hetken kärkinimet Maria Huntington, Reetta Hurske, Miia Sillman, Lotta Harala, Saga Vanninen, Daniel Kosonen ja Urho Kujanpää ovat aikoinaan aloittaneet yleisurheilun seurassamme nuorisovalmennusiässä.


TÄHTISEURA

Pyrinnön yleisurheilu on osa Suomen Olympiakomitean Tähtiseura-ohjelmaa, joka on tunnustus laadukkaasta seuratoiminnasta. Tähtimerkki on myönnetty Pyrinnön yleisurheilulle lasten ja nuorten toiminnasta.