Aikuisten yleisurheilukoulu

Aikuisten yleisurheilukoulu on tarkoitettu yleisurheilusta kiinnostuneille ja sitä kokeilemaan lähteville aikuisille. Urheilukoulu ei vaadi aiempaa yleisurheilutaustaa vaan antaa mahdollisuuden uuden lajin kokeilemiseen “aikuisiällä”.

Syksyn 2020 ryhmä alkaa sunnuntaina 2.8!
Yleisurheilukoulu koostuu kymmenestä harjoituskerrasta. Alkusyksystä 2020 käynnistyy yksi ryhmä. Ryhmä harjoittelee sunnuntaisin klo 19.00-20.30.

Harjoituspäivät:
Su 2.8., 9.8., 16.8., 23.8., 30.8., 13.9., 20.9., 27.9., 4.10. ja 11.10.

Sunnuntaina 6.9. ei pidetä harjoituksia Ruotsi-ottelun takia.

Hinta
Yleisurheilukoulun hinta on 150 euroa sisältäen kymmenen harjoitusta ja Adidaksen t-paidan. Yleisurheilukoulu laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Se on mahdollista maksaa myös Smartumin liikuntaseteleillä, Smartum verkkomaksulla, Tyky-online setelillä sekä E-passilla. Pyrinnön jäsenmaksu 30 euroa laskutetaan erikseen. Osallistujilla on hyvä olla oma voimassaoleva tapaturmavakuutus.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen veloitetaan 50 % kurssimaksusta. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta terveydellisistä syistä lähettämällä kopion lääkärintodistuksesta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta, eikä kurssille osallistuta veloitetaan koko kurssin hinta. Ilmoittautumisen voi perua sähköpostilla osoitteeseen: urheilukoulut(a)pyrinto.fi

Ilmoittaudu mukaan!

Harjoituspaikka
Yleisurheilukoulun harjoituspaikkoina toimii pääsääntöisesti Ratinan stadion. Vaihtoehtoisena Pyynikin urheilukenttä tai Pirkkahalli (Tampereen Messu- ja Urheilukeskus)

Ohjelma
Yleisurheilukoulun lajiohjelma muokataan jokaiselle ryhmälle.  Yleisurheilukoulussa harjoitellaan monipuolisesti kaikkia yleisurheilulajeja, harjoituksiin kuuluu myös aina monipuolinen alku- ja loppuverryttely.

Valmentaja
Yleisurheilukoulun valmentajana toimii Pyrinnön Saaga Rissanen

Tiedustelut 

Olivia Ben Khalifa
urheilukoulut(a)pyrinto.fi