Aikuisten yleisurheilukoulu

Aikuisten yleisurheilukoulu on tarkoitettu yleisurheilusta kiinnostuneille ja sitä kokeilemaan lähteville aikuisille. Urheilukoulu ei vaadi aiempaa yleisurheilu taustaa vaan antaa mahdollisuuden uuden lajin kokeilemiseen “aikuisiällä”.

Kevään 2021 ryhmä alkaa sunnuntaina 9.5!

Yleisurheilukoulu koostuu kymmenestä harjoituskerrasta. Toukokuun alussa käynnistyy yksi ryhmä. Ryhmä harjoittelee sunnuntaisin klo 18.00-19.30.

Harjoituspäivät:

Su 9.5, 16.5, 23.5, 30.5, 6.6, 13.6, 20.6, 27.6, 4.7, 11.7

Hinta

Yleisurheilukoulun hinta on 150 euroa sisältäen kymmenen harjoitusta ja Adidaksen t-paidan. Yleisurheilukoulu laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Se on mahdollista maksaa myös Smartumin liikuntaseteleillä, Smartum verkkomaksulla, Tyky-online setelillä sekä E-passilla. Pyrinnön jäsenmaksu 30 euroa laskutetaan erikseen. Osallistujilla on hyvä olla oma voimassaoleva tapaturmavakuutus.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevasta linkistä. Ilmoittautuminen tulee perua, mikäli et pääse osallistumaan. Harjoituksiin osallistuminen edellyttää, että olet täysin terve. Tästä syystä otamme mukaan vain 10 aikuista. Mikäli ryhmä on täynnä olethan yhteydessä Oliviaan, näin saamme selville, onko lisäryhmälle tarvetta.

Peruutukset tulee tehdä sähköpostitse: olivia.benkhalifa@tampereenpyrinto.fi

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Harjoituspaikka

Yleisurheilukoulun harjoituspaikkoina toimii pääsääntöisesti Hervannan urheilukenttä. Vaihtoehtoisena Pyynikin urheilukenttä tai Pirkkahalli (Tampereen Messu- ja Urheilukeskus)

Ohjelma

Yleisurheilukoulun lajiohjelma muokataan jokaiselle ryhmälle.  Yleisurheilukoulussa harjoitellaan monipuolisesti kaikkia yleisurheilulajeja, harjoituksiin kuuluu myös aina monipuolinen alku- ja loppuverryttely.

Valmentaja

Yleisurheilukoulun valmentajana toimii Pyrinnön Charlotta Pettersson

Tiedustelut 

Olivia Ben Khalifa
olivia.benkhalifa(a)pyrinto.fi