Aikuisten yleisurheilun valmennusryhmä I

Aikuisten valmennusryhmä 1:n sisältö on monipuolista yleisurheiluharjoittelua. Ryhmässä käydään läpi kaikkia yleisurheilulajeja, ryhmän omia kiinnostuksen kohteita kuunnellen. Tämän pidemmän harjoitusjakson aikana päästään vielä syvemmin tutustumaan lajitekniikoihin ja harjoittelemaan niitä. Harjoitukset sisältävät lajitekniikkatreenien lisäksi myös muuta yleisurheilua tukevaa harjoittelua, kuten perus- ja lihaskunto- sekä liikkuvuusharjoittelua.

Ryhmä on suunnattu niille aikuisille, jotka ovat jo käyneet aikuisten yleisurheilukoulun 10 kerran kurssin, tai niille, joilla on jo selkeästi aiempaa kokemusta yleisurheiluharjoittelusta. Ryhmään otetaan enintään 20 urheilijaa. Ryhmä toteutuu 10 ilmoittautumisella.

HARJOITUSPAIKKA JA –AIKA

Harjoituspäivä on maanantai ja kellonaika 18.00-19.30.

Syyskausi: 4.10.- 13.12.2021

Kevätkausi: 10.1.-20.6.2022

Harjoituspaikkoina toimivat Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Ratinan stadion, Pyynikin urheilukenttä, Hervannan keskusurheilukenttä sekä Kaupin- ja Pyynikin maastot.

HINTA

Aikuisten valmennusryhmä I hinta on 320€ (laskutetaan kahdessa erässä)

Tämän lisäksi laskutetaan Pyrinnön jäsenmaksu 30 euroa (v.2022)

Hinta sisältää ohjatut harjoitukset. Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Kaikilla osallistujilla on hyvä olla voimassa oleva tapaturmavakuutus.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu tästä

Ilmoittautuminen on sitova ja se voidaan perua veloituksetta sähköpostilla (toimisto(a)pyrinto.fi) viimeistään 21.10.2021. Tämän jälkeen lääkärintodistusta vastaan. Mikäli ilmoittautumista ei peruta eikä harjoituksiin osallistuta, laskutamme 50 % osallistumismaksusta.

TIEDUSTELUT
toimisto(a)pyrinto.fi

Olivia Ben Khalifa
olivia.benkhalifa(a)pyrinto.fi