Aikuisten yleisurheilun valmennusryhmä I

Aikuisten valmennusryhmä 1:n sisältö on monipuolista yleisurheiluharjoittelua. Ryhmässä käydään läpi kaikkia yleisurheilulajeja, ryhmän omia kiinnostuksen kohteita kuunnellen. Tämän pidemmän harjoitusjakson aikana päästään vielä syvemmin tutustumaan lajitekniikoihin ja harjoittelemaan niitä. Harjoitukset sisältävät lajitekniikkatreenien lisäksi myös muuta yleisurheilua tukevaa harjoittelua, kuten perus- ja lihaskunto- sekä liikkuvuusharjoittelua.

Ryhmä on suunnattu niille aikuisille, jotka ovat jo käyneet aikuisten yleisurheilukoulun 10 kerran kurssin, tai niille, joilla on jo selkeästi aiempaa kokemusta yleisurheiluharjoittelusta. Ryhmään otetaan enintään 20 urheilijaa. Ryhmä toteutuu 10 ilmoittautumisella.

HARJOITUSPAIKKA JA –AIKA

Harjoituspäivä on maanantai ja kellonaika 18.00-19.30.

Kevätkausi: Ryhmä aloittaa harjoittelun poikkeuksellisesti viikolla 7.

Harjoituspaikkoina toimivat Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Ratinan stadion, Pyynikin urheilukenttä, Hervannan keskusurheilukenttä sekä Kaupin- ja Pyynikin maastot.

HINTA

Hinta sisältää ohjatut harjoitukset. Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Kaikilla osallistujilla on hyvä olla voimassa oleva tapaturmavakuutus.

ILMOITTAUTUMINEN

RYHMÄ TÄYNNÄ

TIEDUSTELUT
toimisto(a)pyrinto.fi

Olivia Ben Khalifa
olivia.benkhalifa(a)pyrinto.fi