Aikuisten yleisurheilun valmennusryhmä II

Aikuisten yleisurheilun valmennusryhmä II:n sisältö on monipuolista yleisurheiluharjoittelua. Ryhmässä harjoitellaan kaikkia yleisurheilulajeja, ryhmän omia kiinnostuksen kohteita kuunnellen. Harjoitukset sisältävät lajitekniikkatreenien lisäksi myös muuta yleisurheilua tukevaa harjoittelua, kuten perus- ja lihaskunto- sekä liikkuvuusharjoittelua.

Ryhmä on suunnattu niille aikuisille, jotka haluavat harrastaa yleisurheilua hieman tavoitteellisemmin, ovat olleet toiminnassa jo mukana ja ovat mahdollisesti myös kiinnostuneita osallistumaan Suomen Aikuisurheiluliiton järjestämiin kilpailuihin. Ryhmään otetaan enintään 20 urheilijaa. Ryhmä toteutuu 10 urheilijalla.

Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti niille, jotka ovat olleet siinä mukana aiempina vuosina tai niille, jotka ovat olleet edellisellä kaudella mukana Aikuisten valmennusryhmä 1:ssä. Ryhmään otetaan myös uusia harrastajia mikäli paikkoja jää vapaaksi.

HARJOITUSPAIKKA JA -AIKA

Ryhmän harjoituspäivät ovat tiistai ja torstai klo 18.30-20.00.

Kevätkausi: Ryhmä aloittaa harjoittelun poikkeuksellisesti viikolla 7.

Harjoituspaikkoina toimivat Pirkkahalli, Ratinan stadion, Pyynikin urheilukenttä, Hervannan keskusurheilukenttä sekä Kaupin- ja Pyynikin maastot.

HINTA

Valmennusryhmän hinta on 350€ / kevätkausi.

Tämän lisäksi laskutetaan Pyrinnön jäsenmaksu 30 euroa (v.2022)

Hinta sisältää ohjatut harjoitukset. Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Kaikilla osallistujilla on hyvä olla voimassa oleva tapaturmavakuutus.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu tästä
Ilmoittautuminen on sitova ja se voidaan perua veloituksetta sähköpostilla (toimisto(a)pyrinto.fi). viimeistään 21.10.2021. Tämän jälkeen lääkärintodistusta vastaan. Mikäli ilmoittautumista ei peruta eikä harjoituksiin osallistuta, laskutamme 50 % osallistumismaksusta.

TIEDUSTELUT
toimisto(a)pyrinto.fi

Olivia Ben Khalifa
olivia.benkhalifa(a)pyrinto.fi