Aikuisten yleisurheilun valmennusryhmä II

Aikuisten yleisurheilun valmennusryhmä II:n sisältö on monipuolista yleisurheiluharjoittelua. Ryhmässä harjoitellaan kaikkia yleisurheilulajeja, ryhmän omia kiinnostuksen kohteita kuunnellen. Harjoitukset sisältävät lajitekniikkatreenien lisäksi myös muuta yleisurheilua tukevaa harjoittelua, kuten perus- ja lihaskunto- sekä liikkuvuusharjoittelua.

Ryhmä on suunnattu niille aikuisille, jotka haluavat harrastaa yleisurheilua hieman tavoitteellisemmin, ovat olleet toiminnassa jo mukana ja ovat mahdollisesti myös kiinnostuneita osallistumaan Suomen Aikuisurheiluliiton järjestämiin kilpailuihin. Ryhmään otetaan enintään 20 urheilijaa. Ryhmä toteutuu 10 urheilijalla.

Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti niille, jotka ovat olleet siinä mukana aiempina vuosina tai niille, jotka ovat olleet edellisellä kaudella mukana Aikuisten valmennusryhmä 1:ssä. Ryhmään otetaan myös uusia harrastajia mikäli paikkoja jää vapaaksi.

HARJOITUSPAIKKA JA -AIKA
Ryhmän harjoitusajat ovat keskiviikko klo 18.30-20 ja sunnuntai klo 18.30-20

Syyskausi 25.9.-18.12.2019 (yhteensä 25 harjoitusta)
kevätkausi 15.1.-14.6.2020 (yhteensä 40 harjoitusta)
Harjoituspaikkoina toimivat Pirkkahalli, Ratinan stadion, Pyynikin urheilukenttä, Hervannan keskusurheilukenttä
sekä Kaupin- ja Pyynikin maastot.

HINTA
Koko kauden hinta on 450 € (laskutetaan kahdessa erässä)
Tämän lisäksi laskutetaan Pyrinnön jäsenmaksu 30 euroa (v.2020)

Hinta sisältää:

Ohjatut harjoitukset (syyskaudella 25 harjoitusta, kevätkaudella 40 harjoitusta). Messu- ja Urheilukeskuksen kulkukortin (arvo 35€)

Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Kaikilla osallistujilla on hyvä olla voimassa oleva tapaturmavakuutus.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen on sitova ja se voidaan perua veloituksetta sähköpostilla (toimisto(a)pyrinto.fi). viimeistään 25.9.2019. Tämän jälkeen lääkärintodistusta vastaan. Mikäli ilmoittautumista ei peruta eikä harjoituksiin osallistuta, laskutamme 50 % osallistumismaksusta.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta

TIEDUSTELUT
toimisto(a)pyrinto.fi