Juhannusviikon pyrintöläiset

Muiden valmistautuessa keskikesän juhlaan, yleisurheilijat valtaavat kisakentät. Juhannusviikolla on tarjolla paljon mielenkiintoisia kisoja pyrintöläisittäin.

Sollentuna GP
Ella Junnila suuntaan ti 18.6. kilpailemaan Ruotsiin, Sollentunaan. Paikallinen Folksam GP:n kesän toinen osakilpailu pidetään lähellä Tukholmaa.

Sollentuna GP

Motonet GP Jyväskylä, ke 19.6.
Kotimainen Motonet GP-sarja saa jatkoa sarjan toisella kilpailullaan Jyväskylässä. Siellä mukava kattaus Pyrinnön menijöitä.
Naisten pika-aidoissa on hieno osanotto pyrintöläisittäin. Viivalle asettuvat Reetta, Maria sekä radalle paluun tekevä Lotta. 400 metrin aidoissa Frida hakee U20 EM-rajaa. Pitkissä aidoissa on mukana myös Pinja.
Miesten korkeudessa on mukana Daniel ja seipäässä Urho. Miesten 800 metriä juoksee Eetu.

Motonet GP Jyväskylä – kisasivut

Keuruun Juhannuskisat pe 21.6.
Keuruun juhannuskisat aloittavat mukavasti juhannuksen kisakiertueen. Keuruulta juhannusjuhliin vauhtia hakeekin mukava määrä pyrintöläisiä.
Miesten 100 metrillä ovat mukana Marku ja Samuli, 800 metrille ovat ilmoittautuneet Kalle, Eetu sekä 15-vuotias Patrik Järvinen. Miesten korkeuden listoilta löyvyät Daniel ja Ville.
Naisten 100 metrillä nähdään Alisa ja Iina. 800 metrillä ovat mukana Jemina, Venla. Naisten korkeuteen on ilmoittautunut Salla ja kolmiloikkaan Nea.

Aikuisurheilijoiden lisäksi mukana on kivasti myös seuran junioreita. Paljon junioreita löytyy myös Ikaalisissa myöskin perjantaina pidettävistä Ikaalisten juhannuskisoista. Siellä miesten 100 metrillä nähdään myös Joel Turkka.

Keuruun osallistujat

Someron juhannuskisat pe 21.6.
Someron perinteisiin juhannuskisoihin osallistuu Ville Aarnivala juosten sekä 100m että 200m. Miesten seipäässä U20 EM-rajan kimppuun hyökkää Jami Siira.

Someron osallistujat

Kuortane Games la 22.6.
Perinteisesti juhannuslauantaina kilpaillaan Kuortaneen juhannuskisat. Osanottajalista on melkoinen ja joukosta löytyy myös mukavasti pyrintöläisiä.
Reetta ja Lotta hyökkäävät naisten pika-aitojen kimppuun. Ella ja Miia kilpailevat naisten korkeudessa. Lisäksi Miia juoksee 200 metriä. Sikkisen Aino on mukana naisten 1500 metrillä.

Kuortaneen kisasivut

Teksti: tp tiedotus
Kuva: SUL kuvapankki