Ottelijatytöt avanneet kauden ennätyksin

Ottelijanaiset Elisa Oksanen, Miia Sillman sekä hallikaudella otteluun keskittyvä Tiina Hakanen ovat hiljalleen availleet hallikautta.

SM-halliottelut kilpaillaan vasta maaliskuun toisena viikonloppuna, joten lajikohtaista tuloskuntoa haetaan hiljalleen.

Nuoret naisottelijat ovat kohentaneet henkilökohtaisten lajien ennätyksiä. Miia Sillman laittoi korkeuden ennätyksen uusiksi viime lauantaina järjestetyissä avoimissa pm-halleissa Tampereella. Miia floppasi korkeutta 175 cm ja työnsi neljän kilon rautapalloa 10.78.

Miia Sillman
Hajanaisen treenikauden takia lähin kisaileen vaan virkistääkseni mieltä enkä siis odottanut mitään kovia tuloksia. Positiiviseksi yllätykseks korkeus kulkikin aikas hyvin ja olin siitä tosi iloinen! Kuulassa oli tekniikkaongelmia eikä tuloskaan häävi ollut, mutta sitä on hyvä parantaa.

Elisa Oksanen on päässyt harjoittelemaan suhteellisen ehjän syykauden. Elisa pukkasi niin ikään kuulassa uuden ennätyksen 11.84.

Elisa Oksanen
No yks hyvä työntö tuli, muuten vähä vielä hakusessa, reeneissä kuula kyllä lentää, tarttee vaan kisoja muutaman nii se alkaa lentään niissäki.

Tiia Hautalan kolmas suojatti Tiina Hakanen on harjoitellut ottelupohjaisesti hallikauden ajan. Aidat Tiina on taittanut aikaan 9,19 ja kuulassa on syntynyt uusi ennätys 10.90.

Tiina Hakanen
Hyppään yhden pituuskisan ennen SM-halleja. Kesällä on sitten kunnon tavoitteet. Hallikaudella kilpailen paljon muissakin lajeissa.

Maria Huntington, 19, on tehnyt niin ikään hallissa lupaavia tuloksia. Viime lauantaina syntyi 60 m aitojen ennätys Jyväskylän kansainvälisissä hallikilpailuissa. Halliennätykset on laitettu myös uusiksi 60 metrillä, pituudessa ja korkeudessa.

SM-halliottelut järjestetään 7.-8.3. Helsingissä ja aikuisten SM-hallit 21.-22.2. Tampereella.

Tiian enkelit – facebook

ottelijat

Teksti: Elisa Hakanen
Kuva: Esa Utriainen