pm-sisulisämaastot punavalkoista iloittelua

Hämsyn pm-sisulisäkilpailuiden kausi alkoi maastojuoksukisoilla Lempäälän Hakkarissa. Hienosti Lempäälän Kisa Yleisurheilun järjestämät piirinmestaruusmaastot olivat pyrintöläisittäin mukavaa seurattavaa.

Peräti 102 pyrintöläista 9-15 sarjalaista osallistui pm-sisulisämaastoihin. Mitalisadetta nähtiin niin henkilökohtaisissa sarjoissa kuin joukkuekilpailuissa. Jokainen pyrintöläinen suoriutui omasta osuudestaan erinomaisesti ja kaikki toivat seuralle arvokkaita pm-sisulisäpisteitä.
Henkilökohtaisella tasolla pm-sisulisämaastot olivat myös yksi maasto-cupin osakilpailu. Samoin itsensä voittamista koki jokainen maastoihin osallistunut urheilijat.

Henkilökohtaisissa sarjoissa saaliina oli yhteensä kymmenen mitalia.
Upeasta kolmoisvoitosta vastasivat 11-sarjan tytöt. Teea Rajala juoksi pm-sisulisämestariksi, Janette Vähäoja nappasi hopeaa ja Vilma Luontila pronssia.

Jimmy Tormilainen oli 10-poikien nopein ja tytöt-13 sarjan piirinmestaruuden juoksi Monamaria Pyhältö. Pojat-14 sarjassa ykköstilaa tuuletteli Konsta Uuttera.

Jalmari Koskinen juoksi 11-poikien hopealle kuten myös 12-sarjan Iida Kastarinen. Hopeaa pokkasivat niin ikään 14-poikien Konsta Tynkkynen ja 15-sarjan Eino Perämaa.

Joukkuemitalit napattiin seuraavasti:
Kultaa
Tytöt-11, Tytöt-14, Pojat-14, Pojat-15

Hopeaa
Tytöt-9, Pojat-10, Tytöt-11, Tytöt-12, Tytöt-13, Pojat-13, Pojat-14, Tytöt-15

Pronssia
Pojat-10, Tytöt-11, Pojat-11, Tytöt-12, Pojat-12

Viralliset tulokset tilastopajasta

Teksti: tp tiedotus
Kuvat: junioreiden valmentajat ja vanhemmat