Reetta viides, Lotta alle 13 sekunnin PNG:ssä

Pyrintöläiset olivat mukavasti esillä eilisissä Paavon Nurmen kisoissa. Reetta Hurske oli rutiinijuoksullaan viides 100 metrin aitafinaalissa, aika 12,97. Reetta voitti alkueränsä ajalla 12,92.

Lotta Harala oli varmasti iloinen ja helpottunut alkueräjuoksustaan. Aika 12,99 eli himottu 13 sekunnin alitus on nyt tosiasia. Lotta alitti neljäntenä suomalaisaiturina ko. haamurajan. Finaaliaika oli 13,07.

Alkuillan jysähdyksestä vastasi Antti Sainio,18, juoksemalla 400 metrin aitojen B-erän voittajaksi upealla ennätysajalla 51,42.  Aika riittää 19-vuotiaiden Suomen kaikkien aikojen tilaston viitoseksi. Kahdeksan sekunnin parannus tietäisi jo kolmostilaa SE 50,37 on Virtain Jussi Heikkilällä.

Ella Junnilan hyppy alkaa olla uomissaan. Nyt ylittyi hulppeasti jo 187. Tekniikka alkaa olla kohdallaan, joten lisäsenttejä on luvassa jo seuraavissa kisoissa.

Konsta Kankainen,19, alitti 15 sekuntia pika-aidoissa viikko sitten Jyväskylässä. PNG:n jälkeen Konstan ennätys parani 17 sadasosalla aikaan 14,81.

Pyrinnöllä on äärettömän kovat 19-sarjalaiset. Onneksi tämän ikäluokan SM-kilpailut Pyrintö isännöi elokuun lopulla Ratinassa. Nyt odotukset ovat korkealla.