T/P 2011

Vuonna 2011 syntyneiden tyttöjen ja poikien juniorivalmennusryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Ryhmässä mukana olevat pojat treenaavat toisen viikkoharjoituksensa poikaryhmässä, toinen harjoitus on koko 2011-syntyneiden ryhmän yhteinen.

Perusajatuksena on monipuolinen liikkuminen sekä perusliikunnan huomioiminen. Harjoittelu koostuu juoksemisesta, hyppäämisestä ja heittämisestä sekä näiden perusliikkeiden yhdistelystä ja muuntelusta. Ryhmässä kannustetaan myös monipuoliseen kilpailemiseen eri yleisurheilulajeissa.

Treeniaikataulu*:

Pojat 2010-2011 MA klo 18.15-19.45
Tytöt 2011 TI klo 18.30-20.00
Pojat&Tytöt 2011 LA 11.30-13.00

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan kaudelle 2020-2021

(*) Aikataulumuutokset mahdollisia, ajantasainen aikataulu ryhmän hobbydeed-järjestelmässä.

Tiedustelut:

Ryhmänjohtaja
Elina Papinaho
elina.papinaho(a)gmail.com

Vastuuvalmentaja
Frida Hämäläinen
frida.hamalainen(a)gmail.com

Valmentajat
Heini Raunio
Joonas Kalari
Elina Tukmatsova

yleisurheilu(a)pyrinto.fi

Huom! Antamiasi tietoja käsitellään seuraavasti:
1) T/P 2011 ryhmätoiminnan tiedottaminen sekä yleisurheilujaoston tiedotusasiat
2) Jäsenrekisteri: Jäsenasiat (seuran tietosuojaseloste)

Rekisterinpitäjällä on nimettyjä, vapaaehtoisia vastuuhenkilöitä joukkueiden ja ryhmien johtajina ja yhteyshenkilöinä. Joukkueenjohtajat ja yhteyshenkilöt säilyttävät rekisterinpitäjän jäsenten, tai alaikäisillä heidän huoltajansa yhteystietoja ryhmien sekä yleisurheilujaoston tapahtumista tiedottamista varten. Tietojen säilyttämiseen ja tapahtumista, sekä osallistumisista tiedottamiseen käytetään rekisterinpitäjän luotettavaksi toteamien tahojen, riittävillä suojausmenetelmillä varustettuja ohjelmia ja laitteita.