T/P 2012

Vuonna 2012 syntyneiden tyttöjen ja poikien juniorivalmennusryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Perusajatuksena on monipuolinen liikkuminen sekä perusliikunnan huomioiminen. Harjoittelu koostuu juoksemisesta, hyppäämisestä ja heittämisestä sekä näiden perusliikkeiden yhdistelystä ja muuntelusta. Ryhmissä kannustetaan myös monipuoliseen kilpailemiseen eri yleisurheilulajeissa.

Kausi 2020-2021 käynnistyy 2012-syntyneiden ryhmän osalta tiistaina 20.10.2020. Syyskauden treenit järjestetään tiistaisin klo 17.00-18.15 ja lauantaisin 12.15-13.15.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan kaudelle 2020-2021

 

Tiedustelut:

yleisurheilu(a)pyrinto.fi

Vastuuvalmentaja
Annika Kokko
annika.kokko5(a)gmail.com

Valmentajat
Sade Railevirta
Ada Varvio
Aliisa Romppainen

Huom! Antamiasi tietoja käsitellään seuraavasti:
1) T/P 2012 ryhmätoiminnan tiedottaminen sekä yleisurheilujaoston tiedotusasiat
2) Jäsenrekisteri: Jäsenasiat (seuran tietosuojaseloste)

Rekisterinpitäjällä on nimettyjä, vapaaehtoisia vastuuhenkilöitä joukkueiden ja ryhmien johtajina ja yhteyshenkilöinä. Joukkueenjohtajat ja yhteyshenkilöt säilyttävät rekisterinpitäjän jäsenten, tai alaikäisillä heidän huoltajansa yhteystietoja ryhmien sekä yleisurheilujaoston tapahtumista tiedottamista varten. Tietojen säilyttämiseen ja tapahtumista, sekä osallistumisista tiedottamiseen käytetään rekisterinpitäjän luotettavaksi toteamien tahojen, riittävillä suojausmenetelmillä varustettuja ohjelmia ja laitteita.