Utoslahti ennätyksiin EM-kisoissa Georgiassa, Puputille tempausennätys

Pauliina Utoslahti nosti 11.4. painonnoston EM-kilpailuissa Tbilisissä naisten 53 kg B-ryhmän voittoon. Pauliinan tulokset 71 + 87 = 158 kg ovat hänen henkilökohtaiset ennätyksensä kyseiseen sarjaan. Pauliinan tulos antoi 239,276 Sinclair -pistettä, joilla hän nousee Pyrinnön naisten TOP 20 -listalla sijalta 4 sijalle 3.

Pauliina teki kisassa neljä onnistunutta nostoa. Ensimmäinen tempaus 68 kilosta epäonnistui, mutta toisella yrityksellä paino tuli. Kolmas Puntti_1203tempaus 71 kilosta niin ikään onnistui. Työnnön aloitus 84 kg tuli helposti. Toisen yrityksen ylöstyöntö oli tiukempi, mutta nosto 87 kilosta lopulta onnistui. Viimeiseen työntöön lastattiin 90 kiloa, mutta se ei tällä kertaa tullut.

Pauliina tulee sijoittumaan vähintään kahdeksanneksi sarjassa 53 kg. Lopullinen sijoitus varmistuu sunnuntaina, kun 53 kg A-ryhmä on nostanut. Nämä olivat Pauliinan ensimmäiset EM-kilpailut.

Jenni Puputti nosti 13.4.2015 58 kg B-ryhmän toiseksi tuloksella 173 kg (82 + 91). Tempaus kulki hyvin ja kaikki kolme nostoa onnistui. 82 kg oli Jennin oma ennätys tempauksessa ja sillä tuli sarjan 9. sija tempauksessa. Jennin lopullinen sijoitus sarjassa 58 kg on vähintään yhdestoista.

TOP 20 -lista löytyy täältä: https://tampereenpyrinto.fi/painonnosto/20-parasta-pyrinnon-naisnostajaa-taman-hetken-sinclair-pisteissa/

Kuvassa Sini Kukkonen ja Pauliina Utoslahti (oik.)