28. Kansainvälinen Delfin Basket Tournament 31.7.-2.8.2015 Tampereella

Kansainvälinen nuorisokoripalloturnaus Delfin Basket kerää ennätysmäärän osallistujia Tampereelle 31.7.-2.8.2015. Perinteinen turnaus järjestetään 28. kerran ja tänä vuonna turnaukseen osallistuu 273 joukkuetta. Turnaukseen kansainvälistä ilmettä tuovat joukkueet mm. Taiwanista, Iso-Britaniasta, Virosta, Latviasta ja Venäjältä. Tämän lisäksi tuomareita saapuu Ruotsista, Saksasta, Israelista, Hollannista ja Espanjasta.
delfinYhteensä noin 3000 pelaajaa ja joukkueen jäsentä, vajaa tuhat vapaaehtoista ja satoja katsojia nähdään viikonlopun aikana turnauspaikoilla. Turnauksen järjestelyistä vastaavat Tampereen Pyrintö ja Raholan Pyrkivä.

Delfin Basket on perinteisesti tulevan koripallokauden avajaisturnaus. Tuhannet koripalloilun ystävät kokoontuvat Tampereelle viettämään viikonloppua. Perjantain ja lauantain aikana pelataan alkusarjan pelejä ympäri Tamperetta. Käytössä on yhteensä 25 turnauspaikkaa. Sunnuntai huipentuu finaaleihin ja sijoitusotteluihin. Finaalit alkavat klo 10.00 Pyynikin Palloiluhallissa, Tammelan koululla ja Namikan salissa (Hämeenpuisto).

Delfin Basketin yhteydessä pelataan kolme maaottelua. Turnauksen avausotteluna pe 31.7. klo 20.30 pelataan U16 poikien maaottelu Suomi susilogo– Ranska. Joukkueet kohtaavat toistamiseen la 1.8. klo 17.30 pelattavassa maaottelussa. U16 maaotteluihin on vapaapääsy ja maaottelut pelataan Hakametsän hallissa.
Viikonlopun huipennuksena järjestetään la 1.8. klo 20.30 Hakametsässä miesten maaottelu Suomi – Ranska.

Lisätietoja (mm. otteluohjelmat ja turnauspaikat) www.delfinbasket.com