Vattenfall finaalissa voitto Pyrinnölle

Vattenfall seuracup finaali numeroina
Sijoitus finaalissa: 1
Kokonaispisteet: 384,5
Lajivoittoja: 4
Uusia ennätyksiä: 14
Kauden parhaita: 2
Ikäkausiennätyksiä: 1

TERA –sarjan Vattenfall finaali käytiin lauantaina Nokian keskusurheilukentällä sateisissa olosuhteissa. Tampereen Pyrintö oli piirikisojen      IMG_5230selvä voittaja ja Nokialle lähdettiin tavoittelemaan voittoa myös seura-cupin finaalista.

Paperilla joukkue näytti hyvältä, flunssa-aalto aiheutti vain pieniä muutoksia joukkueeseen joten Woolrich Uomo lauantai aamulla fiilis oli innostuneen odottava. Ennakkolaskelmat antoivat odottaa ykkössijaa myös finaalissa. Kun jokaisessa lajissa on seuralta vain yksi osallistuja ja lähtöviivalla todella kovia kilpakumppaneita ei lopputulosta voi kuitenkaan koskaan varmaksi tietää.

Pyrintö nappasi koko kilpailun voiton 14,5 pisteen erolla toiseksi tulleeseen Espoon Tapioihin (pisteet 370). Viime vuosien voittaja Jyväskylän Kenttäurheilijat jätettiin tylysti kolmanneksi pisteillä 352.

Nuorisovalmennuspäällikkö Pauliina Savijoen fiilikset lauantain finaalin jälkeen olivat loistavat: ”Joukkueemme suoriutui upeasti! Kilpailu eteni täysin suunnitelmien mukaan, jopa paremmin. Voitto oli tavoitteena ja jokaisen joukkueessa woolrich uomo prezzi olleen urheilijan panos sen saavuttamiseksi oli äärimmäisen tärkeä! Näimme hienoja suorituksia ja jos lähes puolet tekee vielä oman ennätyksensä ei voi kun olla äärimmäisen ylpeä meidän hienoista urheilijoista!”IMG_5227

IMG_5229

 

IMG_5225

 

 

IMG_5226

IMG_5228

 

Teksti ja kuvat: tp tiedotus