Yleisurheilun Ruotsi-ottelu järjestetään Tampereella

Yleisurheilun Ruotsi-ottelu saapuu Tampereelle reilun viikon päästä. Historiallinen ja arvostettu yleisurheilun suurtapahtuma on ollut tarkan pohdinnan alaisena koronaviruksesta johtuen. Nyt kuitenkin viranomaiset ja SUL:n hallitus ovat näyttäneet vihreää valoa perinteikkään tapahtuman järjestämiselle.

Ruotsi-ottelu käydään Tampereen stadionilla 5. – 6. syyskuuta. Tapahtumassa tullaan huomioimaan poikkeustilanteen vaatimat erityisjärjestelyt ja niistä voit lukea tarkemmin täältä.

Tapahtuman liput ovat myynnissä osoitteessa Lippu.fi tai Tampereen Pyrinnön toimistolla osoitteessa Pyhäjärvenkatu 5 H. Lippuja on myynnissä poikkeustilanteesta johtuen rajallinen määrä, joten hanki lippusi nopeasti ja varmista paikkasi yleisurheilukesän huipennuksessa.