Järvenpäälle kultaa SM-maastoista

Viikonloppuna kilpailtiin SM-maastoissa Joensuussa. SM-maastot ovat yleensä ensimmäinen koitos ennen kesän kisoja ja monelle kunnon mittari. Joensuussa kilpaili tänä vuonna kaiken kaikkiaan viisi Pyrintöläistä.

Sunnuntai aamu starttasi miesten ja naisten 10km juoksulla. Jarkko Järvenpää nappasi hienolla suorituksellaan miesten kympiltä SM-kultaa! Järvenpää kellotti matkan upeasti aikaan 30.49!

”Juoksu sujui omalla rytmillään eilen, tarkkana piti olla kun ei lenkkari meinannut paikoin pitää. Nyt on alettava totutella piikkareihin tulevaisuutta varten, toivottavasti vielä ei liian myöhäistä. Kesän kisat innostaa erityisen kovasti, koska Kalevan Kisat meillä Ratinassa! Suunta on oikea ja tavoitteet on kirkkaina!” kertoi Jarkko.

Tästä on siis hyvä jatkaa kohti kesää! Vielä kerran onnea Jarkko ja tsemppiä loppukevään treeneihin!

Teksti: TP tiedotus
Kuva: SUL