Hämeen Viestistä kolmas sija!

Useita kertoja aiemmin talvella siirretty Hämeen Viesti saatiin viimein vietyä läpi Tammelassa ja Pyrintö nappasi sijan kolme.

Siirrot ja kevätkelit verottivat Hämeen Viestin osallistujajoukkoja ja IMG_1041-2joukkueiden kasaamisessa kokonaan epäonnistui myös moni iso seura. Näin ei käynyt meille, vaan poissaoloista huolimatta saimme kasaan yhden hyvän joukkuueen. Jokainen valituksi tullut täytti paikkansa hienosti ja aina niin mahtavan joukkuehengen siivittämänä joukkue taisteli sijalle kolme Hakan ylivoimaisesti voittamassa kilpailussa.

Osallistuminen ja pirteä esitys oli jälleen kerran hieno osoitus Pyrinnön me-hengestä! Toivotaan, että ensi kaudelle Hämeen Viesti onnistuu uusiutumaan niin, että se on jatkossakin houkutteleva kilpailu piirin seuroille.

Tulokset kokonaisuudessaan: http://www.tammelanryske.fi/tulokset/250317/mv.htm

IMG_1040-1