Kilpailuihin Ilmoittautuminen

Hiihtojaosto maksaa kaikkien Tampereen Pyrinnön urheilijoiden ilmoittautumismaksut hiihtokalenterissa näkyviin kilpailuihin (pois lukien massahiihdot). Kilpailut löytyvät hiihtokalenteri.fi -palvelusta, josta näkee myös milloin on k.o. kilpailun viimeinen ilmoittautumispäivä.

Tampereen Pyrinnön hiihtäjät ilmoittautuvat kaikkiin kilpailuihin seuran toimiston kautta, (toimisto@tampereenpyrinto.fi). Ilmoittautuja tai huoltaja lähettää sähköpostilla tiedot vähintään yksi, mieluiten kaksi arkipäivää ennen ilmoittautumisajan umpeutumista. Sähköposti sisältää seuraavat tiedot:

Kilpailun nimi (käytä tismalleen samaa nimeä kuin hiihtokalenterissa), Kilpailun päivämäärä, Hiihtäjän nimi, Sarja ja matka johon hiihtäjä osallistuu.

Jos kyseessä on monipäiväinen kilpailu tai jos samassa viestissä on useita ilmoittautumisia, erittele ilmoittautumiset selkeästi, TAI varmuuden vuoksi kirjoita jokaisesta ilmoittautumisesta erillinen sähköpostiviesti. Ilmoittautumisviesti kannattaa AINA lähettää tiedoksi myös: pasi.rajala(at)nokia.com

Toimisto lähettää vastausviestin, josta tiedöt että ilmoittautumnisesi on käsitelty.

Jos ilmoittautuminen jää viimeiseen päivään, tai et ole saanut vastausviestiä, voit myös ilmoittautua itse suoraan hiihtokalenterin kautta. Tällöin maksat ilmoittautumisen itse (ja ensimmäisellä kerralla tarvitaan rekisteröitymiset järjestelmään). Itse maksetut ilmoittautumismaksut voi periä kulukorvauksina hiihtojaostolta hiihtokauden päättyessä.

Kaikkien ikäluokkien SM, Suomen Cup, Hopeasompa -viestien ja pariviestien joukkueet ilmoitetaan seuran toimesta. Muihin, esim. pariviesteihin ilmoittautumiset yllä olevien ohjeiden mukaan.