Kilpailuihin Ilmoittautuminen

Hiihtojaosto maksaa kaikkien Tampereen Pyrinnön urheilijoiden ilmoittautumismaksut hiihtokalenterissa näkyviin kilpailuihin (pois lukien massahiihdot). Kilpailut löytyvät hiihtokalenteri.fi -palvelusta, jossa kannattaa selata ‘piirikunnalliset’ -näkymää niin näkee sekä kansalliset että piirikunnalliset kilpailut kerralla.

Kilpailuilmoituksessa on pienessä vihreässä ympyrässä K-kirjain, josta painamalla näkee k.o. kilpailusta enemmän tietoa, ja myös viimeisen ilmoittautumispäivän.

Maastohiihdossa on käytössä ilmoittautumisjärjestelmä, jota voivat käyttää vain seurojen vastuuhenkilöt. Yksittäinen urheilija/huoltaja ei voi itse ilmoittautua kilpailuihin. Ilmoittautua voi vain, kun on hankkinut lisenssin tai SkiPassin.

Tampereen Pyrinnön hiihtäjät ilmoittautuvat kaikkiin kilpailuihin seuran toimiston kautta, (toimisto@tampereenpyrinto.fi). Ilmoittautuja tai huoltaja lähettää sähköpostilla tiedot vähintään yksi, mieluiten kaksi arkipäivää ennen ilmoittautumisajan umpeutumista. Sähköposti sisältää seuraavat tiedot:

Kilpailun nimi
Kilpailun numero
Hiihtäjän nimi
Sarja ja matka johon hiihtäjä osallistuu

Ilmoittautumisviesti kannattaa AINA lähettää myös varailmoittajalle: pasi.rajala(at)nokia.com

Jos kyseessä on monipäiväinen kilpailu tai jos samassa viestissä on useita ilmoittautumisia, erittele ilmoittautumiset selkeästi, TAI varmuuden vuoksi

kirjoita jokaisesta ilmoittautumisesta erillinen sähköpostiviesti.

SM ja SuomenCup Viestikilpailuiden joukkueet ilmoitetaan seuran toimesta. Muihin, sim. kansallisiin/piirikunnallisiin pariviesteihin ilmoittautumiset hiihtäjien toimesta itse yllä olevien ohjeiden mukaan.