Tuiskun Latukone -koulu

TUISKUN LATUKONE -KOULU ON TULOSSA JÄLLEEN! TÄNÄ VUONNA LATUKONE-KOULU STARTTAA JO SYYSKUUSSA JA PÄÄSET MUKAAN SEKÄ SULAN MAAN HARJOITUKSIIN ETTÄ OTTAMAAN HIIHTOTEKNIIKAT HALTUUN! LISÄTIEDOT TULOSSA TÄLLE SIVULLE AIVAN PIAN!

6-10 -vuotiaille  aloittelijoille tarkoitetussa Tuiskun Latukone -koulussa opitaan liikunnallisia perustaitoja sekä hiihtotekniikoita hauskassa hiihtokoulussa!

Aiempaa hiihtokokemusta ei tarvita. Tuiskun Latukone -koulu sopii myös lisäharjoitukseksi Pyrinnön omille nuorille hiihtokoululaisille ja Tuiskun Latukone -koulun aikana tai sen jälkeen on myös mahdollista aloittaa myös Pyrinnön Hiihtokoulu.

Tuiskun Latukone -kouluun sisältyy 10 harjoitusta sulalla maalla ja 10 harjoitusta lumella.

Mukaan mahtuu 25 lasta ja nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä. Hiihtokoulun hintatiedot päivittyvät tähän. Tule mukaan ja ilmoittaudu: Latukonekoulun ilmoittautumislomake

Kaikki Latukone-koulun osallistujat ovat halutessaan tervetulleita myös Pyrinnön Hiihtokouluun torstaisin. Aloittaa voi joka viikko.

Tuiskun Latukone -koulun harjoitukset kestävät 1,5h kerrallaan ja ne pidetään kerran viikossa torstaisin syyskuusta alkaen. Tarkempi aikataulu päivittyy tähän!

Hiihtokoulu kokoontuu Kaupin Urheilupuistossa Pyrinnön huoltokopilla aivan Uuden Huoltorakennuksen lähettyvillä.

Latukone-koulussa harjoitellaan hiihdon perustaitoja ja -tekniikoita. Osallistua voi molempien tyylien välineillä. Ohjaajat antavat tarkempia ohjeita hiihtovälineistä.