Tuiskun Latukone -koulu

TERVETULOA MUKAAN TUISKUN LATUKONE -KOULUUN!

LATUKONE-KOULUN SYYSKAUDEN OHJELMA STARTTAA Syyskuussa 2023!

6-9 -vuotiaille  aloittelijoille tarkoitetussa Tuiskun Latukone -koulussa opitaan liikunnallisia perustaitoja sekä hiihtotekniikoita hauskassa hiihtokoulussa!

Aiempaa hiihtokokemusta ei tarvita. Tuiskun Latukone -koulun aikana tai sen jälkeen on mahdollista aloittaa myös Pyrinnön Hiihtokoulu.

Tuiskun Latukone -kouluun sisältyy 10 harjoitusta. Harjoituksissa noudatetaan Hiihtoliiton tuntisuunnitelmaa sekä lasten harjoittelun ohjeistusta.

Syksyn hiihtokoulutoiminnassa mukana olleet, ja jo ennen Tuiskun Latukoneen alkua hiihtokouluun mukaan tulleet lapset jatkavat automaattisesti mukana joko Tuiskun Latukoneessa tai ikäryhmänsä mukaisessa hiihtokouluryhmässä.

Tuiskun Latukoneryhmiin mahtuu 25 lasta ja nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä. Hiihtokoulu maksaa 80 euroa syyskaudella ja 80 euroa talvikaudella.

Ilmoittautumislinkki

Tuiskun Latukone -koulun harjoitukset kestävät noin 1,5 tuntia kerrallaan ja ne pidetään kerran viikossa torstaisin klo 18.-19.30.

Hiihtokoulu kokoontuu Kaupin Urheilupuistossa pesäpallokentän viereisen huoltorakennuksen päädyssä.

Hiihtokouluissa harjoitellaan  monipuolisesti läpi kauden sekä talvella opiskellaan hiihdon peruslajitaitoa ja -tekniikoita.

Lumiharjoituksiin voi osallistua molempien tyylien välineillä. Ohjaajat antavat tarkempia ohjeita hiihtovälineistä.