Kisakausi alkoi onnistuneesti Vuokatin Suomen Cupissa!

Marraskuun ensimmäinen viikonloppu tarkoitti hiihtokauden aloitusta Vuokatissa. Suomen Cupissa kilpailtiin lauantaina vapaan tyylin sprinteissä ja sunnuntaina perinteisellä käydyissä viesteissä.

Viikonlopun pyrintöläinen oli punavalkoiset trikoot viikonloppuna ensimmäistä kertaa pukenut Senni Vuolle, joka karsiutui täpärästi erävaiheesta lauantain sprinteissä, mutta loisti sunnuntain viestiavauksessa ja toi Pyrinnön naiset vaihtoon viidentenä alle kolme sekuntia kärjestä. Fanny Kukonlehto ja Anni Huuha jatkoivat viestiä hyvin ja toivat ykkösjoukkueen maaliviivan yli yhdentenätoista. Kakkosjoukkueessa kokenut Hanna Varjus aloitti viestin, jota Suomen Cupin ensikertalinen Pauliina Koivuniemi jatkoi ja Ronja Haavisto toi maaliin sijalla 22.