Kisakausi huipentui Rovaniemellä

Kauden viimeiset kotimaiset arvokisat käytiin Rovaniemellä. Yleisen sarjan SM-kisoissa Pyrintöläiset olivat näkyvästi esillä, ja tuomisina oli useita kauden parhaita hipovia suorituksia. Naisten viestikilpailussa joukkueemme saavuttivat sijat 12. (Amanda Saari, Hilda Kukonlehto, Fanny Kukonlehto) ja 22. (Senni Vuolle, Anni Huuha, Hanna Varjus). Suomen Cupin viestin kokonaispisteissä saavutettiin 6. sija eli oltiin rahapalkinnoilla! Sunnuntain perinteisellä 30 kilometrillä Amanda Saari jatkoi upeaa kisaviikonloppua nousemalla jopa 8. sijalle. Viestiosuudellaan Amanda oli jo ollut ykkösenä! Myös Fanny Kukonlehto hiihto aikuisten sarjan parhaan suorituksensa toistaiseksi, sijoittuen 13:nneksi. Myös Fannyn suoritusta ennakoi jo edellisen päivän hieno viestin osuustulos.

SM-hiihdot, Ounasvaara, kuninkuus (P) (hiihtoliitto.fi)