TOIMITSIJOILLE

TERVETULOA MUKAAN TEKEMÄÄN TALVEN HIENOINTA HIIHTOTAPAHTUMAA!

ILMOITTAUTUMINEN TOIMITSIJAKSI

SM-hiihtojen järjestäminen vaatii ison talkoopanoksen – olet tärkeä osa organisaatiota! Tehtäviä löytyy sekä kokeneille kisajärjestäjille, että ensi kertaa mukaan tuleville ja toimitsijana pääset aistimaan kisatunnelmaa tapahtumien keskipisteessä!

Kaikki toimitsijat saavat kisoista muistoksi kisapipon ja talkooeväät kisapäivinä. Toimitsijat on vakuutettu järjestäjän toimesta. Halutessasi saat rupeamasta myös työtodistuksen!

Ilmoittautuminen toimitsijaksi on päättynyt. Joihinkin tehtäviin kuitenkin edelleen mahtuu mukaan!  Voit tiedustella tehtäviä vapaaehtoisvastaava Eija Rantaselta (p. 040 500 0193).

TOIMITSIJAINFO

Kaikki toimitsijatehtäviin ilmoittautuneet ovat saaneet viestin kilpailujohtaja Pasi Rajalalta ja vapaaehtoisvastaava Eija Rantaselta. Lisäksi heti kun sinulle on löydetty sopiva tehtävä, saat lisäohjeita oman tehtäväalueesi vastaavalta!

Kaikki toimitsijat ilmoittautuvat tehtäviinsä jokaisena kilpailupäivänä vapaaehtoiskeskukseen, joka sijaitsee Hiihto- ja pesäpallostadionin viereisessä Huoltorakennus B:ssä (ovella kyltti “Toimitsijat”). Vapaaehtoiskeskukseen pääsee kulkemaan huolto- ja poolialueen läpi.

Vapaaehtoiskeskus on avoinna:

torstaina 19.1. klo 16-19

perjantaina 20.1. klo 9-12

lauantaina 21.1. klo 8-10 

sunnuntaina klo  7.30-9

Muina aikoina toimitsijoita palvelee kisatoimisto Kauppi Sports Centerillä (osoite Kuntokatu 17). Voit tarkistaa kisatoimiston aukioloajatkilpailusivulta.

Kaikille toimitsijoille jaetaan toimitsijakortti, toimitsijaliivi sekä kisapipo. Liivit palautetaan päivän päätteeksi vapaaehtoiskeskukseen. Vapaaehtoiskeskukseen voi myös jättää omia tavaroita säilytykseen. Keskuksessa on joka päivä päivystys tavaroiden noutoa ja liivien palautusta varten. Tämän jälkeen jatketaan oman tehtäväalueen kokoontumispisteelle erillisen ohjeen mukaan. Jos et tiedä mihin pitää mennä, vapaaehtoiskeskuksessa autetaan!

Toimitsijat saavat päivittäin lämpimän ruuan kisaravintolasta ja kahvia kahviosta omalla toimitsijakortillaan.

Toimitsijoita varten on varattu pysäköintitilaa Kaupinpuistokadun varrella olevalta pesäpallon harjoituskentältä (kts. kartta alempana). Myös parkkipaikka Arvo Ylpön kadun varressa on käytettävissä (P9). Kilpailukeskukseen pääsee kätevimmin julkisella liikenteellä, esimerkiksi ratikalla nro 1 (TAYS:n pysäkki).

Lisätiedot tarvittaessa oman tehtäväalueen vastaavalta, vapaaehtoisvastaava Eija Rantaselta (p. 040 500 0193) tai kilpailunjohtaja Pasi Rajalalta (p. 040 546 4925).