Pyrintö voitti 5. kerran peräkkäin SM-pistetilaston

Pyrinnön kausi 2013 oli – jälleen – huippumenestyksekäs, mm:

• Nuorten (20-v.) MM-kilpailuihin Tsekkiin valittiin peräti kaksi poikaamme Elias Kuukka, 19, ja Aleksi Niemi, 18. Elias sijoittui sekä pitkällä, että keskipitkällä matkalla toiseksi parhaana suomalaisena sijoille 18 ja 12. Aleksi sijoittui sprintissä 10:nneksi ja nosti ankkuriosuudella Suomen 2. joukkueen sijalle 6.
  • Jaakko Jutila pääsi pyöräsuunnituksen junioireiden MM-kisoihin
  • Vuokatin MM-kisoihin valittiin Venla Niemi, Saila Kinni ja Anni-Maija Fincke. Itse kisat menivät suomalaisittain ja pyrintöläisittäin erinomaisesti. Venla nappasi ainoana suomalaisena kaksi MM-mitalia: pronssin sprintin huikeassa kisassa Hiukan pesisstadionilla ja hopean aloittamalla Suomen viestin ja tulemalla kärjessä vaihtoon. Anni sijoittui pitkällä matkalla kuudenneksi ja juoksi MM-hopeaviestijoukkueen toisen osuuden hyvin. Saila juoksi MM-keskimatkan sijoittuen 20:ksi.
  • Ungdomens Tiomilasta tuli sijat 2 (H18) ja 3 (D18) ja Hämeen Oravapolkuviestistä peräti kaksoisvoitto ja Nuorten Jukolasta 3. sija
  • SM-kisoista vuoden kesän jalkasuunnistuksen saalis oli 7 kultaa, 11 hopeaa ja 4 pronssia. Lisäksi plakettisijoja (sijat 4-10) tuli 32 kpl. SM-pistetilaston Pyrintö voitti viidennen kerran peräkkäin! http://www.kolumbus.fi/ansn/smtilasto/ Kaiken huippuna oli SM-viestit, jossa Pyrintö sai 4 kultaa ja 1 hopea. Huhhuh!
  • Pyrinnön suunnistuksen kausi loppui 25manna-viestiin, josta lopputuloksena oli jälleen hieno 3. sija.