Pyrintöläiset maailmancupin avauskilpailussa

Venla 7. Turkin maailmancup-avauksessa

Suunnistuksen tämänvuotinen maailmancup alkoi perjantaina 28.2. Turkissa. Pyrinnön naiset Venla Niemi, Anni-Maija Fincke ja Saila Kinni pääsivät kaikki varsin tiukasta karsinnasta finaaleihin.

Lauantain keskimatkan finaalissa Venla sijoittui parhaana suomalaisena hienosti 7:nneksi. Venlan suoritus oli varsin hyvä, joskin parilla rastilla tuli pienet virheet. Venla oli varsin tyytyväinen onnistumiseensa: “kiva onnistua”, oli harjoituspäiväkirjan kommentti.

Anni-Maija oli 13:s ja toiseksi paras suomalainen. Twitter-kommentin perusteella kompassin kanssa oli ongelmia. Sailalle tuli heti ykkösellä selvä pummi, mutta siitä huolimatta Saikku oli kolmanneksi parhaana suomalaisena sijalla 19.

Miesten kisassa Sveitsiä edustava pyrintöläinen Florian Howald oli 26:s.

Suunnistusliiton juttu

Naisten kisan GPS-seuranta

Naisten kisan tulokset

Suomi neljäs sprinttiviestissä

Epävirallisessa maailmancupin sprinttiviestikisassa on kauden aikana neljä osakisaa. Joukkueeseen kuuluu kaksi naista ja kaksi miestä. Turkin sprinttiviestissä sunnuntaina 2.3. Suomen ykkösjoukkueessa juoksivat Venla, Mårten Boström, Fredric Portin ja Anni-Maija.  Joukkue sijoittui 4:nneksi.

Suunnistusliiton juttu

Sprinttiviestin tulokset

MC_turkki_sprinttiviesti_twitter_marten_bostrom
Suomen sprinttiviestijoukkue: Venla Niemi, Mårten Boström, Fredric Portin ja Anni-Maija Fincke.
Kuva Mårten Boströmin Twitter-tililtä: https://pbs.twimg.com/media/BhtcU0HIEAAzL3d.jpg:large