Hiihtosuunnistuksen SM-sprintistä kaksi mitalia

Hauhon Sisun järjestämät SM-henkilökohtaiset sprinttikilpailut käytiin 6.2. Tuuloksessa. Kilpailijat saivat nauttia hyvin järjestetyistä kilpailuista.

Tuore pyrintöläinen ja ensimmäisissä SM-kisoissaan kilpaillut Kaarina Nurminen sijoittui hienosti hopealle sarjassa D14. Annika Viilo oli sarjassa D50 pronssilla. Plakettisijoille ylsivät Tuire Niemi (5. D60), Kaisa Haanpää (9. D16) ja Tommi Viilo (10. H14).

SM-sprinttiviestissä 7.2. nähtiin myös hienoja pyrintöläisesityksiä: D16-sarjassa pari Lotta Välkki/Kaisa Haanpää oli 4:s, Salla Mustonen/Saara Yli-Hietanen 6:s ja Kaarina Nurminen/Sara Kurth 8:s. Poikien 16-sarjassa pari Ossi Mustonen/Lasse Viilo oli 7. ja Akseli Konttila/Leo Matinheikki 9:s. Sarjassa H18 parin Kiri Huhtanen/Akseli Kauppi sijoitus oli 5:s.

Onnittelut kaikille hyvistä suorituksista! Tästä on hyvä aloittaa uusi ja menestyksekäs vuosi!

Hiihtosuunnistuksen SM-sprintin ja SM-sprinttiviestin tulokset

Kaarina sm sprint
Kaarina Nurminen, hisun SM-sprintin sarjan D14 hopeamitalisti