Sami Liponkoski on suunnistusjaoston uusi puheenjohtaja

Sami_Liponkoski_Juha_Laakkonen
Uusi ja vanha puheenjohtaja: Sami Liponkoski ja Juha Laakkonen

Suunnistusjaoston vuosikokous pidettiin 7.12. seurapalkintojen jakotilaisuuden jälkeen.

Kokouksessa päätettiin vuoden 2016 toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta.

Jo ennen kokousta Juha Laakkonen oli ilmoittanut luopuvansa puheenjohtajan tehtävästä. Juhan 8 vuotta kestäneellä puheenjohtajakaudella Pyrinnön suunnistusmenestys on ollut huikeaa: SM-pistetilaston voitto seitsemän kertaa peräkkäin, Venlojen viestin voitto, useita MM-mitaleita ja laskematon määrä SM-mitaleita. Juhalle suuri kiitos valtavasta työstä suunnistusjaoston, koko Pyrinnön ja suunnistuksen hyväksi!

Uudeksi suunnistusjaoston puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Sami Liponkoski. Samilla on kilpaurheilijatausta tenniksessä, mutta viime vuosina koko Liponkosken viisihenkinen perhe on aktiivisesti ollut mukana Pyrinnön suunnistusjaoston toiminnassa. Onnea ja menestystä uudelle puheenjohtajalle!

Jaoston johtokuntaan valittiin uusiksi jäseniksi Sami Liponkosken lisäksi Samuli Saarikko ja Heikki Tukiainen. Muina jäseninä jatkavat Mikko Eskola, Kari Jussila, Tiina Jussila, Juha Laakkonen, Tuija Schmidt, Saana Vahvelainen, Ari Virekunnas ja Maija Yli-Hietanen.