5 SM-kultaa pyöräsuunnistuksesta

Pysu-SM16_Juha_Lilja
Juha Lilja

Pyöräsuunnistuksen sprintin ja pitkän matkan Suomen mestaruudet ratkottiin Lahdessa 10.-11.9. Pyrinnön menestys oli jälleen huikeaa: yhteensä viisi kultamitalia ja kolme plakettisijoitusta!

Sprintissä tuli kolme SM-kultaa, kun Juha Lilja (H17) Saara Yli-Hietanen (D17) ja Kaarina Nurminen (D15) voittivat omat sarjansa. Hyvää päivää täydensivät Akseli Kaupin 4. sija sarjassa H17 ja Keijo Viilon H55-sarjan 5. sija. Pyöräsuunnistuksessa Hiiltomiehiä edustava mutta jalkasuunnistuksessa Pyrinnön väreissä juokseva Raino Pesu oli nopein sarjassa H40. Antti Paasi (H17) oli 12. ja Jaakko Paasi (H50) 16:s.

Sunnuntain pitkällä matkalla sekä Juha Lilja että Saara Yli-Hietanen olivat jälleen voittajia omassa sarjassaan. Antti Paasi oli H17-sarjan 10:s eli vielä plakettisijalla. Severi Eerola (H45) ja Jaakko Paasi (H50) sijoittuivat omissa sarjoissaan 19:nneksi.

Pysu-SM16_Saara_Yli-Hietanen
Saara Yli-Hietanen

Kaarina Nurminen ei saanut ikänsä takia osallistua pitkälle matkalle. Akseli Kaupin ja Keijo Viilon kohtaloksi koitui pyörärikko, Epäonnisesta kaksikosta Kepa pääsi maaliin asti ja sijoittui 12:nneksi.

Kisasivut

Kuvat: Jari Yli-Hietanen

Pysu-SM16_Kaarina_Nurminen
Kaarina Nurminen
Pysu-SM16-2
Kaarina Nurminen, Saara Yli-Hietanen, Juha Lilja
Pysu-SM16-2
Antti Paasi, Juha Lilja, Kaarina Nurminen, Saara Yli-Hietanen, Akseli Kauppi