Suomen MM-joukkue valittu – Venla, Saila ja Aleksi mukana

Päivitetty 7.6. Johan Runessonin osalta.

Pyrintöläisistä Venla Niemi, Saila Kinni ja Aleksi Niemi tulivat valituksi MM-kisoihin Viroon Suomen joukkueeseen. Kilpailut järjestetään 30.6 – 7.7. Otepään maastoissa.

Aleksi Niemi maailmancupin sprinttikisassa Lohjalla 25.5.

Venla Harju on ollut vahvassa kunnossa koko kevään. Hän pääsee mukaan ainakin sprinttiin ja keskimatkalle. Viestijoukkueet valitaan myöhemmin.

Saila Kinni on päässyt hyvään kuntoon talven haasteiden jälkeen. Sailalla MM-ohjelmassa on ainakin pitkä matka. Lisäksi Saila on varalla keskimatkalla.

Aleksi Niemen kunnon puhkeaminen odotti keväällä tuloaan, mutta onneksi hyvä meno löytyi. Aleksilla on luvassa Virossa sprintti. Tämän lisäksi Aleksi on varalla sprinttiviestiin. Metsäviestijoukkueet valitaan myöhemmin.

Lisää valinnoista Suunnistuliiton uutisesta.

Florian Howald on valittu Sveitsin kivikovaan MM-joukkueeseen sprinttiviestiin ja keskimatkalle.

Johan Runesson on menestynyt hienosti alkukauden kisoissa ja hän juoksee  Ruotsin joukkueessa sekä keskimatkan että pitkän matkan.

Hienoja alkukauden kisoja juossut Elias Kuukka sairasteli toukokuussa, mutta on jälleen pääsemässä kuntoon. Elias valittiin Suomen nelihenkiseen joukkueeseen World Gamesiin, jotka järjestetään 25.-27.7. Puolan Wroclawissa.

Nuorten EM- ja MM-valinnat tehdään Grano Gamesien jälkeen.

Onnea valinnoista, tsemppiä viimeistelyharjoituksiin ja menestystä kisoihin!