Ensimmäisenä tehtävänämme oli esitellä seuramme toiminta muille Huippuseuraprojektissa mukana oleville seuroille. Menetelmänä oli PechaKucha.

“PechaKucha on Japania ja tarkoittaa puheensorinaa. PechaKuchat ovat tapaamisia, joissa vaihdetaan ajatuksia ja esitellään ideoita, luonnoksia ja töitä erityisellä Pecha Kucha 20×20 -konseptilla. Ensimmäinen PechaKucha järjestettiin Tokiossa vuonna 2003. Nyt tapahtumia järjestetään yli 900 kaupungissa ympäri maailmaa ja olemme tietääksemme valtakunnan tasolla ensimmäinen suomalaisen urheilun PechaKucha kokeilu!”
PechaKucha osuudessa kukin seura esitteli toisille seuroille 20 PowerPoint diaa tai dialla olevaa kuvaa omasta seurastaan. Diat pidetään ajastetusti esillä 20 sekunnin ajan. Meillä kuvasarajaa olivat koostamassa alueidensa vastuuhenkilöt. Kiitos teille: Jyri, Jarno, Teija, Sami, Jari, Mikko, Kari, Janne, Tiina, Tuija ja Heikki

PechaKuchastamme tuli hieno 🙂