Lasten uusi starttikurssi käynnistyy 6.5.

Pyrinnön oravapolkukoulu uutena ryhmänä aloittaa tänä keväänä kouluikäisille (2014 syntyneet ja vanhemmat) suunnattu neljän kerran Starttikurssi, joka toteutetaan sekä keväällä että syksyllä. Starttikurssi sopii uusille suunnistuksen ystäville, jotka ovat lajin aloittelijoita ja haluavat oppia suunnistuksen perustaidot. Starttikurssin jälkeen osallistujilla on mahdollisuus jatkaa oravapolkukoulun muissa ryhmissä, joita ovat Karttakoulu, Kompassikoulu ja Punaoravat. Starttikurssi käynnistyy to 6.5. Kauppi Sport Centerissä klo 18.00.

Starttikurssilla lapsille opetetaan suunnistuksen perustaitoja pienryhmissä ohjaajan johdolla. Opetus perustuu leikinomaisuuteen, hauskaan yhdessäoloon sekä lapsia kiinnostavaan seikkailuun maastossa. Starttikurssilla lapset oppivat lukemaan ja suuntaamaan karttaa ja tekemään reitinvalintoja. Harjoituksiin sisältyy liikunnallisia harjoituksia, jotka luovat perustan metsäjuoksutaidolle. Starttikurssin jälkeen lapsella on eväät jatkaa suunnistusharrastusta oravapolkukoulun muissa ryhmissä.

Starttikurssin hinta on 30€/hlö.

Starttikurssin kevään ohjelma:

1.kerta 6.5. klo 18-19 Kauppi Sport Center

2.kerta 13.5. klo 18-19 Toimelankatu

3.kerta 20.5. klo 18-19 Lentävänniemi Sprinttiharjoitus

4.kerta 27.5. klo 18-19 Hepovuori (Niihamankatu)

Myös syksyllä järjestetään vastaava neljän kerran starttikurssi aloittelijoille. 1.kerta on to 12.8. Kaupin vesitornilla.

>> Starttikurssin ilmoittautumislomake

Starttikurssin vastuuohjaajat:

Jarno Riikonen

Tero Viljanen (lisätietoja kurssista tero.viljanen(a)tampereenpyrinto.fi tai 050 5766 481