GRANO GAMES
2019

GRANO GAMES 24.-26.5.2019

Vuoden 2019 Grano Games kisattiin kosteissa ja viileissä tunnelmissa. Kilpailunjohtaja kiittää kaikkia osallistujia ja kisajärjestelyihin osallistuneita!

Löytötavaroita

Ole yhteydessä tiina.j.jussila@gmail.com tai 040 7799404.

Kilpailukeskus Terälahdessa 25.-26.5.

Opastuksen alku on etelästä päin tultaessa Terälahdessa, ennen Velaatantien ja Kuorannantien risteystä (osoite: Terälahdentie 1088) , josta ajoaika pysäköintiin n. 1 min.

Pysäköinti Terälahden sorakentällä, josta kävelymatka kilpailukeskukseen n. 1,4 km. Jalankulkuyhteys kulkee suurelta osin kapeapientareista maantien piennarta pitkin. Oman turvallisuuden takia vain jonossa kulkeminen on sallittua. Rinnakkain kävely maantiellä on kielletty!

Kisakeskuksessa on hyvin rajallinen määrä pysäköintipaikkoja pienten lasten kanssa saapuville sekä varttuneimmille veteraaneille. Pysäköintimaksu viikonlopulta 4 € mikäli autossa 1-2 henkilöä ja 2 € mikäli autossa vähintään kolme henkilöä. Pysäköintimaksu tulee suorittaa infoon. Maksuvälineenä käteinen tai MobilePay.

Vanha kartta (Terälahti)

Sprintin kilpailukeskus perjantaina 24.5.

Tämän vuoden Grano Gamesin sprintin kilpailukeskuksena toimii Tampereen Yliopiston Keskustakampus.

Huomioi kilpailualueella liikkumiseen liittyvät rajoitukset.

Kilpailupäivänä kisakeskukseen on sallittua saapua ainoastaan jalkaisin tai pyörällä Kalevantietä pitkin idästä tai lännestä. Etelän ja pohjoisen suunnalta kilpailukeskukseen saapuminen on kiellettyä. Myös Ratapihankadun käyttö saapumiseen on kielletty.


Kilpailualueeseen ja sillä liikkumiseen liittyvät tiedustelut: Mikko Eskola, puh. 0400568693

Sarjat D80 ja D85

Inhimillisen kömmähdyksen vuoksi Irmasta ei löytynyt alun perin sarjoja D80 ja D85 ollenkaan. Nyt nämä sarjat ovat auki ja ilmoittautuminen niihin on mahdollista. Mikäli olet jo aiemmin ilmoittautunut nuorempien sarjaan vaikka oikea sarja olisi D80 tai D85, voit ilmoittaa sarjamuutoksesta viimeistään tiistaina 21.5. sähköpostitse osoitteeseen granogames.2019@gmail.com.

Uutisia

Grano Games 2019 tarjoaa:

  • Etämaalin vanhimpien sarjoissa sunnuntain pitkällä matkalla
  • GPS-seurannan 25:lle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle sarjoissa H/D14 lauantaina ja H/D16 sunnuntaina
  • 14-sarjan  GPS-seuratuille lauantai-iltana Kauppi Sport Centerissä maksuttoman Trampolin Parkin ja GPS-analyysin.
  • Ja paljon muuta…

Mekin olemme tukemassa Grano Gamesia