Keski-Tampereen Sprinttisuunnistusviikko 2017-18

Osakilpailut

Keski-Tampereen Sprinttisuunnistusviikolla pilotoidaan Rastilippu-palvelua, jonka avulla voi vuodesta 2018 alkaen ilmoittautua useimpiin kuntosuunnistustapahtumiin. Lue tarkemmat ilmoittautumis- ja maksuohjeet täältä.

Online-tulokset ovat Rastilippu-palvelussa (https://www.rastilippu.fi/tulokset). Väliajat saa näkyviin kirjautumalla palveluun.

Silja Yli-Hietanen ja Mikko Sani Keski-Tampereen Sprinttisuunnistusviikon voittajat

Lopullinen pistetilanne (pdf)

Keski-Tampereen Sprinttiviikko ratkeaa loppiaisena

Keski-Tampereen Sprinttiviikosta on vielä/enää 4. kisa jäljellä. Viimeinen kisa sprintataan lauantaina 6.1.2018 Leinolan koululla klo 11-12. Katso sprinttiviikon pistetilanne 3. osakilpailun jälkeen täältä.

Naisten sarjan voitto on jo ratkennut, mitalisijoista kova kamppailu

Silja Yli-Hietanen Järvensivun portaissa 1.1.2018.

Naisten sarjan pistetilanteessa 3 kisan jälkeen 14-vuotias Pyrinnön Silja Yli-Hietanen voittaa koko sprinttiviikon. Vain Lotta Eerolalla (17 v.) olisi enää mahdollisuus ohittaa Silja, mutta edellisen vuoden Sprinttiviikon voittaja Lotta on viimeisen kisan aikaan suunnistamassa nuorten maajoukkueen mukana Turkissa, kuten myös neljäntenä oleva Anni Haanpääkin.

Silja voitti sekä 1. että 3. osakisat ja oli toisessakin kisassa 4:s. Pisteitä Siljalla on peräti 140.

Toisena on tällä hetkellä Tarpian Suunnan Tessa Salmia (15 v.), joka on kerännyt pistesarjan 34+32+46 = 112. Pahiten Tessan hopeasijaa uhkaavat Hollolan D55-sarjan Tuula Sani, jolla on voitolla mahdollisuus 121 pisteeseen ja Kangasalan nopsakinttu Jaana Pietilä-Annala (D45), joka voi saalistaa maksimissaan 126 pistettä. Pyrinnön Heini Rintasella on mahdollisuus nousta 124 pinnaan. Nämä neljä ratkaissevat hopea- ja pronssisijan kohtalon – edellyttäen toki osallistumista viimeiseen kisaan ja kohtuullista pistesaalista siellä. Lopputuloksiinhan lasketaan kolme parasta pistemäärää.

Miesten sarjan voitto kahden kauppa

Miesten sarjassa kärjessä kolmen kisan jälkeen on Ikaalisten 17-vuotias Teemu Oksanen 132 pisteellään. Toisena on Teemun ikätoveri Pyrinnöstä Sakari Koivuniemi (117 p.), Sakarin maksimipisteet ovat 130. Kolmantena on toissavuoden Sprinttiviikon voittaja kepeäjalkainen 16-vuotias Leo Matinheikki, joka on osallistunut vain kahteen kisaan, mutta voittanut molemmat. Lexakin lähtee nuorten maajoukkueen mukana Turkin leirille, joten voittotaistossa hän ei ole mukana.

Ainoa Teemun voittoa uhkaava on Hollolan H65-sarjan pitkänhuiskea Mikko Sani. Mikolla on ensimmäisen osakisan voitto ja toisen kisan kakkossija. Kolmannessa kisassa tuli hylkäys väärällä rastilla leimaamisesta, joten viimeiseen kisaan jää vielä kovasti panosta.

Nyt seitsemäntenä olevalla H55-sarjan Thomas Nyholmilla on mahdollisuus nousta jopa 127 pinnaan ja hopeasijalle viimeisen kisan voitolla (ja jos em. vastustajat eivät saa liikaa lisäpisteitä).

Paljon on siis vielä pelissä niin naisten kuin miestenkin sarjassa.

Täydennys/korjaus 5.1.2018

Naisten sarjassa pronssikamppailussa on toki moni muukin urheilija. Kaikkiaan vielä 13 urheilijaa voi vielä olla mitaleilla. Mutta voitto on jo siis varma – Silja Yli-Hietasta ei voi kukaan enää ohittaa!

Miesten sarjassa Jarkko ’Hamppi’ Huovilalla on nyt 77 pistettä, eli hän voi nousta 127 pinnaan ja siten jopa kakkospallille. Kaikkiaan vielä 12 miestä on vielä mitalikamppailussa, mutta voitto ratkaistaan Teemu Oksasen ja Mikko Sanin kesken.

P.S. Toisen osakisan eli Tammelan kisan pistetuloksista on poistettu yksi rastiväli kaikilta radoilta. Kyseisellä rastivälillä yksi karttaan avoimeksi merkitty portti oli kisan aikana vaihtelevasti auki ja kiinni. Aikatappiota portin kolkuttelijoille tuli vähintään 40 sekuntia, joten kyse oli merkittävästä edusta tai haitasta portin asennosta riippuen.

PUUTTUVIA TULOKSIA

Teknisten ongelmien takia joitakin tuloksia ei ole saatu tallennettua. Sen takia 6.1. Leinolan koululla alla mainitut henkilöt voivat ennen kisaa (= ennen Emitin uutta nollausta) halutessaan tuoda Emit-korttinsa luettavaksi maalitoimitsijalle. Toivottavasti saamme tuolloin tallennettua tulokset järjestelmään. Pahoittelemme tapahtunutta!

Puuttuvat tulokset

  • 2. osakilpailu: Salmia Kaisla
  • 3. osakilpailu: Alajoutsi Jukka, Franssila Hanna, Haanpää Kati, Haanpää Venla, Hokkanen Arto, Koski Olli, Koskinen Tommi, Ovaska Ari, Raitanen Ismo, Ruuska Vesa, Sane Anneli, Toivonen Esa, Valio Salla, Vähätalo Antti, Välkki Antti